nlc.hu
Sztárok

Pásztor Anna építkezik

Pásztor Anna túlhajtotta magát, ezt teszi ellene

Az énekesnő építkezik, ami sok stresszel jár.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Pásztor Anna minden energiájával a saját házának felépítésére koncentrál. Az új otthonát ő tervezte, és szervezi az építkezést, a folyamatokról ráadásul vlogot is készít, mellyel azoknak szeretne segíteni, akik hozzá hasonlóan építkezésbe vágnák a fejszéjüket. Persze a munkák negatív hatásairól is kendőzetlenül mesél.

„Nagyon szívesen elmondom, hogy nálam milyen idegi tünetek vannak: kimerültség, fáradtság, elkezdett beállni a csuklyás izmom olyan szinten, hogy az agyam nem kap oxigénnel dús vért”mondta a panaszait Pásztor Anna.

Persze stressz is akad bőven, melyre az énekesnőnek már vannak bevált tanácsai: „Ez egy olyan helyzet, ahol folyamatosan újabb és újabb problémákat dob fel a gép, és egyszer csak azt veszed észre, hogy egy házat viszel a hátadon, és ennek testi tünetei lesznek. Vannak, akik ebbe beleőrülnek, tönkremegy a kapcsolatuk vagy a családjuk, vagy a saját idegrendszerük. (…) Tekintsd az egészet egy hihetetlen játéknak, ne tűzz ki elérhetetlen célokat, engedd el az időt, már benne vagy, és lesz házad. Hogy egy év múlva, két év múlva? Mindegy. De lesz!” – mesélte a videót nézőknek a sztár. 

Pásztor Anna

Pásztor Anna (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top