nlc.hu
Sztárok

Szebeni István indul a választáson

Polgármesteri posztért indul Szebeni István

A TV2 egykori műsorvezetője Ráckevén lenne polgármester.

Politikusnak állna Szebeni István. A műsorvezető – akit a közmédiától egy káromkodós botrány miatt küldtek el – bejelentette, hogy az idei önkormányzati választáson kormánypárti színekben indul Ráckeve polgármesteri posztjáért.

szebeni istván

Szebeni István (Fotó: Instagram)

Szebeni tavaly nyáron hagyta ott a TV2 híradóját, korábban dolgozott az Echo TV-nél is.

Korábban beszámoltunk róla, hogy feltörték Szebeni Facebook-oldalát, amit évekig épített, illetve beszélt arról is, hogy igyekszik nem foglalkozni a gyűlölködő kommentekkel:  „Soha többet nem sétálok egyedül a sivatagban azért, hogy jobbá akarjam tenni a világot, mert menthetetlen. Azoknak van igazuk, akik gondolattalan, semmitmondó dolgokat posztolnak, nem állnak le vitatkozni azzal, aki a pusztulásod, a véred akarja, aki nem fogadja el, hogy Te mit gondolsz a világról, hiszen neked, még gondolataid sem lehetnek. A gyűlölet ellen nincs orvosság. A fiamnak viszont szüksége van rám, úgyhogy mostantól nem érdekelnek a gyűlölködők, a hangosak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top