nlc.hu
Család

Szebeni István a gyűlölködőkről

Szebeni István: „A fiamnak szüksége van rám, mostantól nem érdekelnek a gyűlölködők”

A híradós sok rosszindulatú kommentet kap, ám ezután nem foglalkozik ezekkel.

Szebeni István sokat foglalkozik a világ történéseivel, általában egy hosszabb bejegyzésben írja le a véleményét az aktualitásokkal kapcsolatban. Sokan követik a Facebook-oldalát, így sok a kommentelő is. Vannak, akik normálisan fejezik ki a nemtetszésüket egy-egy poszttal kapcsolatban, ám vannak olyanok is, akik csak fröcsögni járnak a híradós oldalára. Ezzel kapcsolatban nyilvánult meg.

Szebeni István

Fotó: TV2

„Elveszíthető leszel. Ma azt mondta egy nagyon kedves ismerősöm: Pisti, ne vegyél mindent a szívedre, túl sokat stresszelsz, túl sokat szomorkodsz dolgokon, amiken nem tudsz változtatni, tudni kell mikor elengedni dolgokat, mert ELVESZÍTHETŐ LESZEL. Ez még soha nem hallottam így. Megütött. Azt mondta, éld meg a jelent, hogy Neked, meg a fiadnak jó legyen, meg azokkal, akik szeretnek, és akiket szeretsz. Márpedig a legfontosabb embernek, a fiadnak még nagyon sokáig szüksége lesz rád. Igaza van. Köszönöm. Soha többet nem sétálok egyedül a sivatagban azért, hogy jobbá akarjam tenni a világot, mert menthetetlen. Azoknak van igazuk, akik gondolattalan, semmitmondó dolgokat posztolnak, nem állnak le vitatkozni azzal, aki a pusztulásod, a véred akarja, aki nem fogadja el, hogy Te mit gondolsz a világról, hiszen neked, még gondolataid sem lehetnek. A gyűlölet ellen nincs orvosság. A fiamnak viszont szüksége van rám, úgyhogy mostantól nem érdekelnek a gyűlölködők, a hangosak” – írta elkeseredetten a TV2 híradósa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top