nlc.hu
Aktuális

Szebeni István a régi időkről

Szebeni István: „Ma letolt gatyás, tehetségtelen emberek sorakoznak egymás hegyén-hátán a legnagyobb arccal”

Szebeni István most sem tartotta magában a véleményét.

Megszokhattuk, hogy Szebeni Istvánnak határozott véleménye van nagyjából mindenről, ami körülvesz minket. A híradós írt annak idején a koronavírusról, az empátia hiányáról, a Schobert Norbi-ügyről, és még sorolhatnánk napestig. Most éppen a fiatal generációról osztott meg pár gondolatot, összehasonlítva a régi nagy nevekkel.

szebeni istván

Szebeni István (Fotó: TV2)

„Jó néhány éve – még Aktívot vezettem 0 a TV2 portájára besétált Presser Gábor. Akkor volt a Megasztár zsűrijében. Odament a pulthoz, és a legnagyobb szerénységgel megszólalt, idézem: Üdvözlöm, elnézést kérek a zavarásért, Presser Gábor vagyok, xy-hoz jöttem 14 órára. Lehet így is. Ma letolt gatyás, tehetségtelen emberek sorakoznak egymás hegyén-hátán a legnagyobb arccal, teljesítmény és tehetség nélkül. Fogalmuk sincs, hogy hol a helyük a világban, a Fb, a TikTok, az Insta Istenei ők. Siralmas. Elveszett a báj, a kincs, amit kerestünk, keresünk. Hol vagytok? Szeretnék hinni. Szeretném hinni, hogy a tehetség, ami a legnagyobb adomány, egyszer újra utat tör. Presser Gáborokkal. Akik valós ikonok, idolok. Szerénység, tehetség, tudás. Hiányoztok” – írja Facebook-posztjában a TV2 híradósa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top