nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela adománya

Hódi Pamela is küldött adományt a gyermekvédelmi tüntetés után

Pamela arra bíztatja követőit, hogy ők is küldjenek pénzt a gyerekek boldogabb életéhez.

A szakellátásból kikerülő fiatalok lakhatásáért indult adománygyűjtés a péntek esti inluenszertüntetés kapcsán. A képlet egyszerű, minden összegyűlt 25 millió forint egy-egy újabb fiatal önálló lakhatását teszi lehetővé.

Hódi Pamela

Hódi Pamela (fotó: RTL)

Az Utcáról Lakásba Egyesülettel közös gyűjtés nagy siker, már 100 millió felett jár az összeg. Sok hírességről derült ki, hogy az ügy mellé állnak, most épp Hódi Pamela írta ki a Blikk szerint, hogy ő is adományozott.

Nem politizálok. Segítek a gyerekeknek amiben tudok, megosztom azt amivel lehetőséget kapnak egy szebb élethez, küldök adományt a boldogabb élethez. Nem kell titkolnod, ha te is megteszed, mutass példát, hogy ilyet is lehet!

Volt persze, aki nem akarta, hogy neve és a gyermekvédelmi megmozdulás összeforrjon. Curtis ugyanis nem akart egy – szerinte – átpolitizált rendezvényen részt venni. Cserébe másnap egy másik rendezvényen vett részt, rengeteg politikus társaságában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top