nlc.hu
Sztárok

Kern András családi titka

Kern András meglepő titkot árult el a múltjából

Csoda, hogy egyáltalán megszületett.

Kern András egy vele készült friss interjúban elmondta, hogy az édesanyja a rátermettségének és a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a nyilasterrort, az édesapja pedig a nagy magyar artistának, és humoristának, Alfonzónak köszönheti, hogy visszatért a munkaszolgálatból.

„Vitték a Duna-partra, hogy belőjék a Dunába. És akkor azt mondta anyám, hogy neki nagyon fáj a feje. Ott akkor egy rendes nyilas fiú azt mondta, itt a gyógyszertár, menjen, vegyen valamit. Akkor kiállt a sorból, bement a gyógyszertárba, aztán a hátsó ajtón kiment és soha többé nem kellett abba a sorba visszaállnia. Megszökött és ennek következtében vagyok én. Különben nem lennék” – nyilatkozta a Tények Plusz stábjának a színművész. „Fogott egy fehér lovat, hogy ő azt hazaviszi és annak mentén hazamegy. Akkor egy páran azt mondták apám munkaszolgálatos barátai közül, hogy én is, én is. És hazajöttek. Egy lovat hoztak, azt hiszem, meg is ették menet közben, mert nem volt mit tenni” – emlékezett édesapja sorsára András, melyet a Blikk szemlézett

Hálás a közönségnek

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja nagyon hálás a rajongóknak a sok éves töretlen szeretetért. 

„Köszönöm, hogy ilyen hosszú ideig fenntartották az irántam való érdeklődést, aminek köszönhetően működhetek. Mert ha én senkit nem érdekelnék, biztos nem játszanék ennyiféle szerepet. Ti nem ülnétek most itt, nem lett volna ennyi film és színdarab és zenék és lemezek, meg sok sok minden, amiből biztos csomó minden nem érdekelt sok-sok embert, de sok meg igen. És ez így mind-mind összerakódik, és kirázódik belőle valami, ami megmarad. Ez nagy boldogság lesz nekem, amikor majd alulról szagolom az ibolyát és érdeklődöm, mi is van itt a földön” – mondta a híresség a csatornának. 

Kern András

Kern András (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top