nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba új kis kedvencéről

Kajdi Csaba: „Olyan, mintha lenne egy gyerekem”

Nem mindennapi élete van Griseldának Cylánál.

Kajdi Csabát komoly trauma érte tavaly novemberben, amikor meghalt szeretett kiskutyája, Sanyika. A méltán híres west highland white terriert az egész ország meggyászolta. A modellügynökség-vezető azonban csak pár hónapot bírt ki kutya nélkül és ismét öröm költözött az életébe, Griselda néven. 

Kajdi Csaba

Fotó: Olajos Piroska

A három hónapos Grizi máltai selyemkutya és uszkár keveréke, a fajta neve maltipoo. Cyla a Best magazinnak mesélt új családtagjáról. 

Velem kel és velem fekszik, végtelenül alkalmazkodó, nem ugat, nem sír, nem vonyít. Kicsit ugyan kényes, például amikor oltást kapott, magánkívül ordított. De ezen nem csodálkoztam, ismerkedik a világgal, így sok jó, de sok rossz tapasztalatra is szert tesz. Gondolom, ahogy nő, előbb utóbb ezek a hisztik is elmúlnak

 – magyarázta a lapnak Kajdi, majd kis kedvence különleges nevére is kitért. „A Netflix egyik nagyon népszerű sorozata a Griselda, egy lebilincselően izgalmas történet, a főszerepben Griseldával, a kolumbiai üzletasszonnyal. Gizi, ahogy szólítom a legújabb szerelmemet, pici és könnyű, ez azért volt fontos, mert sokat utazom, gyakran megyek az édesanyámhoz Dél-Franciaországba, most a barátokkal Zanzibárba. Én a kutyámat mindig mindenhova vittem és viszem magammal, és azt szeretem, ha a repülőn mellettem és nem a csomagtérben utazik. Ennek feltétele, hogy kicsi és könnyű legyen.”

Cyla nem titkolja, egész életében kutyabolond volt és nem egy kutyának az életét mentette már meg örökbefogadással. „Világéletemben kutyabolond voltam, ami mára kicsit enyhült, sok kutyára már nem vágyom, de egy mindig legyen velem, legyen a társam. Olyan, mintha lenne egy gyerekem. Megmarad egy négy ötéves gyerek szintjén, akiről egész életében gondoskodnom kell, életben kell tartanom.

Ez is érdekelhet kajdi csaba Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top