Így lett Disney-hercegnőből Grammy-díjas díva Miley Cyrusból

R. V. | 2024. Február 21.
Lehet, hogy ha Miley Cyrusra gondolsz, ma már rögtön a botrányhősnő képe ugrik be – pedig volt ő már cuki kislány, év eleje óta pedig Grammy-díjas énekesnő is.

Bűbájos kislányként ismertük meg Miley Cyrust a Hannah Montanában. A Disney-sorozat nem csupán az énekesnő sikerének záloga volt, de egyben börtöne is, amiből alig várta, hogy kitörhessen – amit meg is tett, nem kicsit sikeresen. A vadulásból azóta sem igazán vett vissza, azonban idén bebizonyította, hogy nem a provokálás áll neki a legjobban. Hanem az, ha dívaként énekel az önszeretetről és a felszabadulásról mondjuk a Flowers című számában (melynek klipjét nem mellesleg Rév Marcell fényképezte), hiszen ez hozta meg neki idén a várva várt Grammy-díjat. Az alábbi galériában megnéztük az idáig vezető útját.

Miley Cyrus 2005 nlc

Miley Cyrus 13 évesen, 2005-ben vált egycsapásra híressé Miley Stewart, illetve alteregója, Hannah Montana megformálásával. (Fotó: DISNEY CHANNEL/MICHAEL DESMOND/Getty Images)

Miley Cyrus 2007 nlc

Számtalanszor lépett fel Hannah Montana parókájában - mint ahogy azt ezen a 2007-es fotón is láthatod. (Fotó: by Bryan Bedder/Getty Images)

Miley Cyrus 2008 nlc

A csillaga olyan magasan volt, hogy a 2008-as Oscar-gálára is meghívták. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Miley Cyrus 2011 nlc

2011-ben, 19 évesen volt az utolsó éve Disney-sztárként. (Fotó: Jason Merritt/Getty Images)

Miley Cyrus 2012 nlc

Amint kiszabadult a Disney karmai közül, máris debütálta 2012-ben ezt a rövid és platinaszőke frizurát. Ám ekkor még (és a hangsúly a „még” szócskán) ennyiben kimerült a lázadása. (Fotó: David Becker/Getty Images for Clear Channel)

Miley Cyrus 2014 nlc

Aztán 2014-ben robbant a Miley-bomba, és sorra halmozta a botrányokat vagy a szimplán botrányos fellépéseket. (Fotó: Vallery Jean/FilmMagic)

Miley Cyrus 2015 nlc

2015-ben a Bangerz című albumáért megkapta élete első Grammy-jelölését, de díj nélkül távozott. (Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic)

Miley Cyrus 2016 nlc

2016-ban Miley az amerikai The Voice coachaként szolgált. (Fotó: Trae Patton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

Miley Cyrus 2018 nlc

A 2018-as Met-gálán megvillantotta a széttetovált testét. (Fotó: Kevin Mazur/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Miley Cyrus 2019 nlc

2019-ben 36 perces rekordidő alatt kapkodták el a Glastonbury Fesztivál jegyeit Miley koncertjére. (Fotó: Jim Dyson/Getty Images)

Miley Cyrus 2020 nlc

Miley a 2020-as MTV Video Music Awards on sem fogta vissza magát. (Fotó: Vijat Mohindra/MTV VMAs 2020/Vijat Mohindra/MTV VMAs 2020 via Getty Images)

Miley Cyrus 2023 nlc

Tavaly debütálta a kétféle hajszínét, ezzel felkészítve a rajongókat arra, hogy vissza fog térni eredeti hajszínéhez. (Fotó: Arturo Holmes/Getty Images)

Miley Cyrus 2024 nlc

Majdnem 10 évvel az első jelölése után idén Miley Cyrus megnyerte élete első Grammy-díját. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Exit mobile version