nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi megszólalt a Megasztárról

Rúzsa Magdi ezt gondolja az újrainduló Megasztárról

A Megasztár 12 év után visszatér a TV2 képernyőjére, erre reagált az énekesnő.

A 2005-ben vadóc külsővel feltűnt, Kishegyesről érkező előadó különleges hangjával mindenkit elvarázsolt, dalait a mai napig játsszák a rádiók. Rúzsa Magdi a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának harmadik győzteseként vált ismertté, ami 2024-ben újra képernyőre kerül. Ennek aprópóján nyilatkozott a Borsnak. „Tódultak bennem az érzelmek, az emlékek. Olyan sok minden eszembe jutott… Mintha egy rég elfeledett gyermekkori fotót mutattak volna meg. Jó érzések kerítettek hatalmukba” – mondta az előadó, majd így folytatta:

„Ha olyan emberek keresik a tehetséget, akiknek a védőszárnyai alatt biztonságosan fejlődhet. Ha tényleg tehetséget, és tartalmat keresnek és nem TikTok-sztárt. Szerintem ez a titka. Tudom, érzem, hogy a világban nagy a zaj, de szerintem pont most lenne nagy szükség arra, hogy igazi értéket hozzanak létre azok, akiknek erre most lehetőségük adódik. Igenis szükség van arra, hogy újra erény legyen az elvégzett munka, és a született tehetség. Drukkolok, hogy így legyen! A tehetséges versenyzők mellett egy értékes, jó zsűrin múlik minden” – tette hozzá a lapnak Magdi. Az énekesnő zenei stílusa ugyanúgy változott az elmúlt években, mint a megjelenése, csak egyvalami állandó: az egyedisége, amit ő csak úgy fogalmaz, hogy mindig kell valami, amitől magdis lesz a megjelenése. 

rúzsa magdi gyerekeinek neve

Rúzsa Magdi (Fotó: Instagram)

A Megasztár ráadásul giganyereménnyel tér vissza: mintegy 40 millió forintos fődíj üti a győztes markát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top