nlc.hu
Sztárok

Cápák között: Moldován Andrásnak ugrott Lakatos István

Elszabadultak az indulatok a Cápák között stúdiójában

Kijött a sodrából Lakatos István.

A Cápák között legutóbbi adásában innovatív projektjével, az Infoscreenel lépett a Cápák elé Gubicza Richárd és Gubicza Mátyás. A vállalkozás a társasházak közérdekű információira épít, amelyeket egy, a házban kihelyezhető kijelzőn jelenítenek meg, miközben reklámhirdetéseknek biztosítanak megjelenési lehetőséget. Az Infoscreen megálmodói további 300 kijelző beruházásával szeretnének terjeszkedni, amelyhez 100 millió forintot kértek a Cápáktól, 20 százalék tulajdonrészért cserébe.

Lakatos István és Moldován András,

Lakatos István (b) képtelen volt szóhoz jutni Moldován Andrástól (j) – Fotók: Sajtóklub

A pitchet követően Lakatos István és Moldován András egészen máshogy látták a vállalkozást. Előbbi kifogásolta, hogy a vállalkozók nem ismerik a hirdetési piacot, míg Moldován András szerint erre nincs is szükség.

Balogh Levente meglátta a potenciált az üzletben, míg Orbók Ilona és Balogh Petya elzárkóztak a befektetéstől. Később így tett Balogh Levente is, aki nem kíván a hirdetési szektorba beszállni.

Moldován András viszont annyira belelkesült az Infoscreen vállalkozástól, hogy Cápatársait is igyekezett meggyőzni a digitális faliújság előnyeiről. Lakatos István viszont nem nézte jó szemmel, hogy András nem hagyta szóhoz jutni, és ezt nem hagyta annyiban. „Nem azért vagyok csendben, hogy te tovább beszélj, hanem azért, hogy elhallgass” – fakadt ki Moldován Andrásra, aki végül hosszas vívódás után nemet mondott az üzletre, ahogy végül Lakatos István is. Az Infoscreen így nem jutott befektetéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top