nlc.hu
Sztárok

Egy tüntetésen tartóztatták le az Eufória sztárját, Hunter Schafert

Egy tüntetésen tartóztatták le az Eufória sztárját

Nem volt sokáig rácsok mögött.

A Late Night with Seth Meyers című műsor tizedik évfordulóját ünneplő adásban maga az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden volt a meglepetésvendég.

Az államfőt többek között a koráról, a Taylor Swifttel kapcsolatos összeesküvéselméletekről, és a palesztin-izraeli háborúról is kérdezték, de nem ment minden simán, ugyanis a műsor idejére palesztinpárti tüntetést szerveztek.

A Deadline információi szerint a demonstráción letartóztattak 33 embert, köztük az Eufória című sorozatban játszó Hunter Schafert is. Egy poszt alapján úgy tűnik, a hírességet már szabadon is engedték. 

Hunter Schaferrel, aki Julest alakítja a népszerű sorozatban, nemrég még a Berlinalén lehetett találkozni. Az eseményre egy olyan horrorfilm miatt volt hivatalos, aminek ő a főszereplője.

„Schafer a Cuckoo című horror főszereplőjeként kissé zavart tinilányt alakított hitelesen, és elmondása szerint sokáig kereste azt a filmes főszerepet, amivel bemutatkozhat, de a legtöbb forgatókönyv nem felelt meg az elvárásainak, bezzeg a Cuckoo” írta róla kollégánk

Hunter Schafer

Fotó: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images

(via hvg.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top