nlc.hu
Sztárok

Liam Neeson újabb magyar hangja

Kitört a szinkronháború Liam Neeson lecserélt magyar hangja miatt

Petíciót indítottak a rajongók Csernák János hangjáért.

Liam Neeson hamarosan már nem Csernák János hangján fog megszólalni, ahogyan azt az utóbbi két évtizedben megszokhatta a közönség. A színművész felháborodottan reagált a szinkronstúdió azon döntésére, miszerint lecserélik őt a 71 éves színész következő filmjében. Tegnap kiderült, hogy Csernák János helyett Mihályi Győzőt bízták meg a feladattal – számolt be a Blikk. Liam Neeson mellett még Richard Gere is Mihályi hangján fog megszólalni, akinek korábban szintén Csernák volt legtöbbször a magyar hangja. 

Ezentúl Mihályi Győző (balra, fotó: MTI/Soós Lajos) szinkronizálná Liam Neesont Csernák János (jobbra, forrás: TV2 / Mokka - 2016.szeptember 20.-i adás)

Ezentúl Mihályi Győző (balra, fotó: MTI/Soós Lajos) szinkronizálná Liam Neesont Csernák János (jobbra, forrás: TV2 / Mokka – 2016.szeptember 20-i adás)

Mihályi állítja, semmit nem tudott az előzményekről, sőt arról sem, hogy kit fog szinkronizálni, csak a helyszínen derült ki számára a feladat. Bevallotta, semmiképpen sem áll szándékában átvenni Csernák János helyét Liam Neeson szinkronizálásában.

Mint a lap írja, a történtek nyomán a nézők sem maradtak csendben, felszólaltak Liam Neeson magyar hangjáért: petíciót indítottak Vissza a szinkronba Csernák Jánost! címmel. Eddig 555-en írták alá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top