nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina a szépségről és az öregedésről

Tomán Szabina véleménye az öregedésről

Szerinte ez egy teljesen természetes folyamat.

Tomán Szabina az Instagram-oldalán beszélt arról, mi a véleménye erről a témáról. Az egykori modell szerint ez egy teljesen természetes folyamat, és nem szabadna a fiatalkori külsőnkhöz ragaszkodnunk. A Next Top Model Hungary egyik zsűritagja hisz abban, hogy mindenkinek el kell fogadnia, amit az élettől kapott. 

„Fogadd el, hogy az öregedés természetes. Egyszerűen nem szabad görcsösen ragaszkodnunk ahhoz, hogy egy fiatalkori külsőt konzerváljunk. Egy életre beégett annak a nőkből álló csoportnak a képe, akiknek dr. Pónyai Katinka megmutatta a 70 éves Audrey Hepburn fotóját, és egy túlplasztikázott nő képét. Az összes fake dolgot azonnal kiszúrták, megjegyzéseket tettek rá, de a természetesen ráncos, szépen öregedő, itt-ott megereszkedett arcra egy becsmérlő, kritizáló fél mondatot sem tettek” – írta többek között a sztár. 

Tomán Szabina

Tomán Szabina (Fotó: Birton Szabolcs)

Szerinte fontos szembenézni a problémákkal 

„Az egyik legfontosabb dolog az életben és az üzletben: tudj tükörbe nézni és szembenézni a problémákkal. Más egy probléma miatt elmenekül külföldre, vagy kifújja a gőzt a barátnőivel, én máshogy működöm. Ilyenkor nem elbújok a világ elől, hanem próbálok beleállni, újra kell építkeznem, hogy könnyebben rátaláljak a legkézenfekvőbb lehetőségre” nyilatkozta korábban a Glamour magazinnak a sztár. Szabina egyébként a 15 éves modellkarrier után üzletasszonyként kezdett tevékenykedni, majd saját céget alapított. 

Ez is érdekelhet Tomán Szabina Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top