nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina a házasságáról mesélt

Így menedzseli a házasságát Tomán Szabina

Az üzletasszony tudatosan éli a mindennapjait, legyen szó a párkapcsolatáról, vagy a szülőségről.

Ahogy tavaly mi is megírtuk, Tomán Szabina, a Cápák között egykori befektetője és párja, Szini Béla üzletember-vállalkozó május 27-én tartották az egyházi esküvőjüket, amit egy hangulatos, kizárólag a legközelebbi barátok és családtagok jelenlétében megtartott parti követett. A mesés esküvői ruhában férjhez menő híresség igyekszik úgy intézni a mindennapjait, hogy kedvesével minél több minőségi közös pillanatot tölthessenek el. 

„Támogató család nélkül én nem lehetnék az, aki ma és most vagyok. A férjem ebben kulcsszerepet tölt be. Nem szól minden napunk az üzletről, a munkáról. Egymásnak is odaszánjuk az időt, és szükségünk is van erre. Hálás vagyok, hogy ez az év folyamán megadatik. Van, hogy csak a nyaralónkba vonulunk el, van, hogy külföldre megyünk, nem számít igazából hol vagyunk, ha kettesben is lehetünk az év folyamán többször” – mesélte Tomán Szabina, aki persze a gyermekeiről sem feledkezik meg. 

„Megtervezem és jó előre beírom a naptáramba, mert ha nem így tennék, még a végén rászerveznénk valami programot a csapatommal. Amirának és Szofinak is jár néhány nap, amikor kettesben csak velük vagyok és rájuk figyelek. Olyankor élvezem a társaságukat és csak mi vagyunk egymásnak jelen. Egy kamaszlány édesanyjaként mondhatom, hogy ezek az együttlétek mennyit számítanak abban, hogy gyerekünk akkor is bízzon bennünk és közel álljon hozzánk, amikor életkorából fakadóan éppen kicsit távolodik tőlünk” – mondta az idén a TV2 egyik műsorában látható édesanya.

Tomán Szabina

Tomán Szabina

A sport is fontos a hétköznapokban 

Az üzletasszony hetente háromszor edz, hogy minél fittebben vágjon neki a feladatoknak. 

„Bevallom, amíg Szofi pici volt, ezt nem tudtam bevezetni. De amikor már nagyobb lett és tovább aludt, jobban tudtam tervezni vele is. Onnantól kezdve hetente háromszor lehetőségem van arra, hogy korábban keljek, mint a család, és otthon egy órát bizony edzem, még akkor is, ha előző este sokáig voltam ébren. Nem mindennap, nem megerőltetve magam, okosan vegyítve a kardioedzést a súlyzóssal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top