nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila magánélete

Így beszél volt feleségéről, Tomán Szabináról Árpa Attila

A színész hosszú évekig volt együtt az üzletasszonnyal.

Árpa Attila a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben az elfoglaltságairól, illetve a múltról is beszélt. Bár a Sztárboxban döntőig jutó producer sokat dolgozik mostanában, egyáltalán nem bánja a dolgot. „Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert idejét nem tudom, hogy mikor történt meg, mindig valahová rohannom kell” – mondta viccesen Árpa, majd a 16 éves lányáról kezdett beszélni.

„Középiskolás, vidéken lakik egy kollégiumban. Hétvégén szokott feljönni Budapestre, de akkor általában én forgatok, színházban játszom, vagy a Sztárboxra készülök, szóval nehéz összehozni a találkozót. Pedig nagyon büszke vagyok rá. Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért. Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét.” 

Árpa Attila

Árpa Attila (Fotó: Trenka Attila)

A színész volt párja, Tomán Szabina is szóba került, akiről Árpa így nyilatkozott.

„Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki” – mondta humorosan a lapnak a híresség, melyet a Blikk szemlézett. Tomán Szabina és Árpa Attila 12 évig voltak együtt, házasságuk 2005-től 2016-ig tartott.

Így nézett ki évekkel ezelőtt Árpa Attila

Árpa Attila
Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top