nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi lehet a Dancing with the Stars egyik versenyzője?

Tóth Gabi lehet a Dancing with the Stars egyik versenyzője?

Tóth Gabi a Dancing with the Stars színpadán mutathatja meg magát?

Tóth Gabi már régóta táncol, új kedvesével, Papp Máté Bencével pedig minden nap gyakorolnak.

“Minden nap táncolok, s nem csupán a koncert miatt, hanem mert a párom, Máté által a néptánc újra a mindennapjaim részévé vált. Nem tagadom, van is egy kis izomlázam, de megéri. Ismerkedtem már a latin és a standard táncokkal is, ám ezek eddig csak nagyon a belekóstolás szintjén voltak az életemben. Nekem nagy szerelem a latin táncok, s lehet, hogy újra elkezdek majd tanárokhoz járni akár, mert a lelkemet gyógyítja. Ha táncolok, mindent kizárok és azt érzem, nincs baj” – mondta Tóth Gabi, aki a Blikk szerint akár a Dancing with the Stars új évadának egyik versenyzője is lehet.

Tóth Gabi a DWTS műsorában

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“A TV2 az őszi szezonban Megasztárt indít majd, ahol új zsűricsapat lesz. Ez kapóra jöhet Gabinak is, lehetne ideje a táncos műsorra. Úgy tudom, már zajlanak a Dancing castingjai, és Gabi neve is felmerült, ő pedig biztosan örömmel vállalná a feladatot, hiszen nagyon közel áll a szívéhez a tánc” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. Az információkat a TV2 nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top