nlc.hu
Sztárok

Janza Kata mindenkihez hűséges volt

Janza Kata így vélekedik a hűségről

A színésznő szereti az állandóságot.

Janza Kata 26 éve az Operettszínház tagja, azt állítja, hogy szereti az állandóságot. Mindenkinek megadja a bizalmat, mindenki felé szeretettel fordul. Büszke a mozaikcsaládjára, ahol még az exek is jó viszonyt ápolnak egymással. „Én nagyon hűséges típus vagyok, ezt értsd úgy, hogy az énektanárnénimhez, a fogorvosomhoz, a fodrászomhoz, a barátaimhoz, mindenkihez. Én akkor váltok, ha valami tragédia történik” – mesélte a Best Podcastban Janza Kata. A sztárnak két gyermeke van két apától, mindenkivel jó a kapcsolata.

Janza Kata

Janza Kata (Fotó: Schumy Csaba)

„Híres vagyok arról, hogy a szakítások után magam mellett tudom a volt szerelmeket, ezen sokan meg szoktak döbbenni. Egész egyszerűen azért, mert a családom részévé válnak. Egyfajta szövetség szerintem, amikor két ember évekig együtt él. (…) Én úgy szeretem, ha ez a szövetség megmarad. Azért, mert egy szerelem elmúlik, azért együtt töltöttük az életünknek öt vagy hat vagy nyolc vagy tíz csodálatos évét, és én azt gondolom, hogy ez az egyik legnagyobb eredmény az életemben” – fogalmazott a színésznő, aki úgy gondolja, hogy ha el is múlt a szerelem, a barátság még megmaradhat.

„Persze ehhez kell a túloldal is, tehát a volt partnerek jelenlegi kapcsolatai is, hogy azt mondják kellő intelligenciával, ha van kedvük – sosem erőltettem –, ha partnerek ebben, akkor létre tud jönni egy olyan megoldás, mint amilyen az én életemben, hogy most is a mai napig a gyermekeim édesapjaival rendkívül jó kapcsolatot ápolok, szinte napi szinten” – nyilatkozta a művész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top