nlc.hu
Sztárok

Janza Kata sírt, mikor elvált Pintér Tibortól

Janza Kata Pintér Tiborral való válásáról: „A bírónő nem értette, hogy miért sírunk mind a ketten…”

Janza Kata nem is titkolja: lelkileg eléggé nehéz időszakon van túl, két évvel ezelőtt valódi korszakváltásnak élte meg, hogy betöltötte az ötvenet, amelyet egy párkapcsolat vége, és színházi szerepváltozások is nehezítettek.

Janza Kata sosem titkolta, kivételesen jó kapcsolatot ápol exférjeivel. Első férjével, Pintér Tiborral közös lányuk, Janka már 24 éves és szülei nyomdokába lépve színészi pályára készül. Második férjétől, Kővári Lászlótól született fia, Samu pedig most 16 éves. A színésznő korábban elárulta az nlc-nek, hogy számára az a legfontosabb, hogy gyermekei mellett tudjon lenni minden fontos pillanatuknál. Azonban azt sem titkolja, hogy voltak nehéz időszakai.

Janza Kata

Janza Kata (Fotó: Schumy Csaba)

Igazi főnixmadárnak tartja magát

Az immáron Jászai Mari-díjas színésznő végül azonban felülkerekedett a nehéz pillanatokon, a Bestnek pedig elárulta, igazi főnixmadárnak tartja magát:

„Hűséges vagyok a színházamhoz, az énektanár nénimhez, a fogorvosomhoz, a fodrászomhoz, a barátaimhoz…Sőt még a volt szerelmeimhez, férjeimhez is. Amikor ugyanis két ember évekig együtt él, amikor csodálatos éveket tölt együtt, azt én elképzelhetetlennek tartom, hogy azért, mert véget ér a szerelem, a barátság is elmúljon. Két gyerekem van két apától, ne legyek békében, barátságban velük? Abban a vándorcirkuszban, amiben én élek, a gyerekekkel kapcsolatban nagyon nagy szükségem volt és van az ő segítségükre, támogatásukra” – idézte a Story magazin a színésznő szavait, aki hiába szerette volna szülei példájához hasonlóan, egy házasságban leélni az életét, végül nem így alakultak a dolgok.

„Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ahogy mindennek, ennek is oka volt. Tiborral egy rendőrbálon szerettünk egymásba, nagyon hamar várandós lettem Jankával. Amikor ezt megtudtam, Tibor éppen Veszprémben játszott. Felhívtam, elújságoltam neki a jó hírt, mire azt mondta, „jó, akkor én téged elveszlek feleségül.” Szinte még gyerekek voltunk, alig ismertük egymást, és egy hirtelen fellángoló szerelem nem mindig elég egy hosszú házassághoz. De egy percig nem bántuk meg, hisz itt van Janka, aki bearanyozta az életünket.”

Amikor váltunk, a bírónő nem értette, hogy miért sírunk mind a ketten…

Kerek az élete

Bár a színésznőnek a második házassága is válással végződött, nem kesereg, hovatovább inkább úgy érzi, hogy jelenleg minden a legnagyobb rendben van nála: 

“Kerek az életem, boldog vagyok. Ennél rosszabb soha ne legyen!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top