nlc.hu
Sztárok

Janza Kata nem vált el exférjétől

Szürreális pillanatok: Janza Kata exférjével ünnepelt házassági évfordulót

Még volt férje élettársa is segített a buli megszervezésében.

Janza Kata sosem titkolta, kivételesen jó kapcsolatot ápol exférjeivel. Első férjével, Pintér Tiborral közös lányuk, Janka már 24 éves és szülei nyomdokába lépve színészi pályára készül. Második férjétől, Kővári Lászlótól született fia, Samu 16 éves, akit most büszkén mutatott meg a Meglepetés magazin címlapján.

Janza Kata

Fotó: Olajos Piroska

Tavaly, amikor a színésznő 50. születésnapját ünnepelte, az nlc-nek elárulta, számára a legfontosabb az elkövetkezendő években, hogy gyermekei mellett tudjon lenni minden fontos pillanatuknál.

Janka nagyon anyás, és én is ragaszkodom hozzá, emellett pedig szakmailag is szeretném őt segíteni. (…) Össze kell hangolnom, hogy Samu életében is ott tudjak lenni, aki most gimnazista. Ő is nagyon családcentrikus, és az ő életében napi szinten, anyaként ott szeretnék lenni

 – nyilatkozta születésnapján az énekesnő. 

Kata tavaly fájdalmas szakításon ment át, miután külön váltak útjaik Pesák Ádámmal. Ám hamar rátalált a szerelem, így nem sokáig szomorkodott. Most a magazinnak bővebben is mesélt arról, hogy valószínűleg kevés olyan mozaikcsalád van, mint az övék.

„Én nemcsak a férjeimmel, Tibivel és Lacival vagyok baráti kapcsolatban, hanem az ő mostani párjaikkal és régebbi exeikkel is. Például Samu keresztanyja Pintér Tibor utánam következő felesége, Bea. De Tibor jelenlegi párjával, Jenniferrel is kiváló a kapcsolatom. De mondok ennél cifrábbat! A fiam édesapjától, a második férjemtől, Lacitól hivatalosan nem is váltam el. Papíron a mai napig házasok vagyunk, miközben Samu négyéves lehetett, amikor szétmentünk. Azóta Lacinak van egy nagyon aranyos élettársa, Dórika, akivel közösen kitalálták, hogy a 15. házassági évfordulónkat tartsuk meg, és megszerveztek nálunk egy fantasztikus kerti partit. Mutass még egy olyan családot, ahol a volt férj-feleség közösen megünnepli a házassági évfordulóját! Persze ehhez az is kell, hogy Laci élettársa, Dóri kedveljen engem, és klassz bulinak tartson egy ilyen őrült ötletet.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top