Színészek, akik elhagyták civil párjaikat, amint híresek lettek

R. V. | 2024. Március 05.
A hírnév az élet minden területére hat, így a párkapcsolatokra is. A következő sztárok és civil párjaik ezt keményen megtapasztalták.

Nem egy olyan kapcsolatról hallottunk már, ahol a hírességek civilekkel jöttek össze. Alec Baldwin jógaoktatót, Taylor Lautner nővért, Christiano Ronaldo pedig egy Gucci bolt eladóját vette feleségül. Csakhogy mikor ők összejöttek életük szerelmével, már híresek voltak, a kapcsolatuk pedig a párjaikat is ismertté tették. Az alábbi színészeknél ez nem így történt. Még senki sem hallott róluk, mikor beleszerettek a társaikba, ám abban a pillanatban, hogy megtörtént számukra a nagy áttörés, és a párjaik nem lettek szintén instant híresek, elhagyták őket. 

Nézd meg, kik szerepelnek ezen a szégyenfalon

Robin Williams Valerie Velardi nlc

Mikor 1976-ban megismerte a feleségét, Valerie Velardit, Robin Williams kocsmárosként és alkalmi humoristaként dolgozott San Franciscóban. Valerie volt az, aki arra biztatta Williamst, hogy próbáljon meg komikusként betörni. Végig támogatta és fogta a kezét a sikerhez vezető úton, amit Williams úgy hálált meg, hogy teherbe ejtette a dadust és elvált Valerie-től. (Fotó: Sonia Moskowitz/Images/Getty Images)

Jennifer Lopez Ojani Noa

„A karrierjét választotta helyettem. Darabokra törte a szívem” – nyilatkozta Ojani Noa, Jennifer Lopez pincérként dolgozó első férje, akitől a színész-énekesnő egy év után elvált. (Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

Meghan Markle Trevor Engelson nlc

Mindenki tudja, hogy Meghan Markle elváltként találkozott Harry herceggel, azt azonban kevesebben, hogy épp a Trevor Engelsonnal való házasságkötése előtti hónapokban kapta meg a nagy áttörést jelentő szerepét a Briliáns elmékben. Az esküvő után már csak két évig maradtak együtt. (Fotó: Amanda Edwards/Getty Images)

Will Smith Sheree Zampino nlc

Még meg sem száradt a tinta Will Smith és Sheree Zampino válási papírjain, amikor a színész és Jada Pinkett már Hollywood következő álompárjaként pózolt. Will Jadát a Kaliforniába jöttem forgatásán ismerte meg, csupán három évvel azután, hogy berobbant a sorozatával és feleségül vette Sheree-t. Amúgy egy közös gyerekük is született, Treyjel azonban nem haknizik úgy Will, mint a Jadával közös Willow-val és Jadennel. (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Sylvester Stallone Sasha Czack nlc

Sylvester Stallone és Sasha Czack 1974 és 1985 között voltak házasok. Stallone 1976-ban futott be a Rockyval, aminek gyártásának minden percében segédkezett a felesége is. Két gyerekük született, Sasha pedig 3 Rockyn és 2 Rambón át kitartott mellette. 35. születésnapjára azt kapta a férjétől, hogy elhagyta őt az akkor 22 éves Bridget Nielsenért, akit a Rocky IV. forgatásán ismert meg. (Fotó: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images)

Harrison Ford Mary Marquardt nlc

Harrison Ford és Mary Marquardt még a gimiben jöttek össze, ahol ráadásul igazi sztárpárnak számítottak: a focista és a pompomlány. 12 éven át voltak házasok, két gyerekkel, mikor az akkor még asztalosként dolgozó Ford 34 évesen megkapta Han Solo szerepét. Ennek a forgatásán a színész összekavart a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisherrel. Közben a Csillagok háborúja óriási siker lett, Fordból instant filmsztár lett, és két évre rá el is vált Marquardttól. Érdekes módon azonban a kapcsolatuk azóta jóra fordult, Ford és jelenlegi felesége, Calista Flockhart mindenben támogatják a szklerózis multiplexben szenvedő nőt. (Fotó: Frank Edwards/Fotos International/Getty Images)

via

Exit mobile version