nlc.hu
Sztárok

Makranczi Zalán akkor és most

Ilyen kölyökképű volt Makranczi Zalán a karrierje kezdetén

Makranczi Zalán lehetett volna vízilabdás is, ehelyett egy elképesztően elfoglalt színész, mostanra pedig tévés személyiség is lett.
Makranczi Zalán

Tudtad, hogy Makranczi Zalán igazából az anyukájának köszönheti, hogy színész lett? Bizony, eredetileg úszónak, majd vízilabdásnak készült, aztán kiderült, hogy ha profi szinten űzné, heti 8 edzésre kell mennie. Ezek után édesanyja közölte, hogy ebből így nem lesz érettségi, így a medence helyett a színjátszó csoport színpadán kezdett érvényesülni. Mára több sorozat sztárja is volt, kilenc darabban játszik párhuzamosan, szinkronizál, és ismét sorozatfőszerepet vállalt: március 2-a óta A renitens című szériában látható az RTL-en.

Vérében van a szereplés, éppen ezért mondott igent tévés felkérésekre, többek között a Sztárban sztár zsűrizésére is.

„Amikor felhívtak telefonon, hogy rám gondoltak, legyek az egyik zsűritag, először nem hittem el. Tényleg én? Aztán gondolkodtam rajta, majd mondtam, hogy végül is huszonkét éve vagyok a szakmában, huszonkét éve vagyok színész, filmekben, sorozatban, kisszínházban, nagyszínházban, szegedi szabadtéri színpadon, 1300 ember előtt, 8000 ember előtt különböző arénákban… végül is, miért ne próbáljuk ki?”

nyilatkozta a színész, akit ma már saját jogán is ismer az ország.

Ironikus módon férfiakra ritkán használjuk ezt a szófordulatot, de Makranczi először Szinetár Dóra párjaként lett híres – annak ellenére, hogy már előtte is javában ívelt felfelé a karrierje.

Hogy hogyan alakult a pályafutása, azt az alábbi galériában megnézheted.

Makranczi Zalán
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top