nlc.hu
Sztárok

Meghamisított fotót posztolt Katalin hercegné

Mi folyik a királyi családban? Katalin hercegné beismerte, hogy meghamisított fotót posztolt

Károly király arca egyre beesettebb, Katalin pedig manipulált fotóval adott életjelet magáról.

Friss fotót posztolt Anyák napja alkalmából (a világ számos országában március 10-én ünnepelték az anyákat – a szerk.) a hasiműtétből lábadozó Katalin hercegné. A felvételen ő látható három, egyre nagyobb, gyermekével. Elsőre mindenki megörült a fotónak, és sorra közölték azt a lapok. A kép arra engedett következtetni, hogy a hercegné egyre jobban van. Ám egy nap sem telt bele, és a magazinok, valamint a fotóügynökségek sorra jelentették meg azokat a cikkeket, melyik szerint Katalin megmanipulálta a fotót. A palotára egyre nagyobb nyomás nehezedett azzal kapcsolatban, hogy nyilatkozzanak végre valamit. 

Március 11-én, a walesi hercegné egy Instagram posztban ismerte el, hogy itt-ott hozzányúlt a képhez. „Sok amatőr fotóshoz hasonlóan én is alkalmanként kísérletezek a szerkesztéssel. Elnézést szeretnék kérni a tegnap megosztott családi fénykép által okozott kavarodásért. Remélem, hogy mindenkinek, aki ünnepelt, nagyon boldog anyák napja volt. C.” – írta. A fotón egyébként azért lehetett szükség utómunkára, mert azt a teljesen amatőr Vilmos készíthette. Ám így is túlságosan sok volt a változtatás.

Katalin hercegné és a gyerekei
Megnézem
Összes kép (4)

Ez a kavarodás nagyon nem jókor jött a királyi családnak. Már milliók várták, hogy a januárban hasiműtéten átesett hercegnéről friss fotók készüljenek. Azt viszont valószínűleg a lábadozó Katalin sem gondolta, hogy így fog elsülni a dolog. „Ez káros a királyi családra nézve. A palota tudja, hogy minden Kate-ről kiadott felvételt nagy érdeklődés övez. Eljátszani az emberek és a fotóügynökségek bizalmát, nagyon rossz irány”- nyilatkozta Peter Hunt királyi szakértő.

Károly sincs jól

Katalint karácsony óta nem lehetett látni. Januárban nyilatkoztak arról, hogy hasiműtéten kell átesnie. Pont akkor derült ki az is, hogy az uralkodót rákkal diagnosztizálták. A 75 éves Károly a kezelések alatt is próbál aktív maradni. A napokban például beszédet mondott a televízióban a Nemzetközösség napja alkalmából. Az uralkodó, akinek arcán látható a betegség nyoma, a saját állapotáról is beszélt. „Mélyen megérintett az a sok kedves jókívánság, amit az egészségemre vonatkozóan kaptam Önöktől. Cserébe csak azt ígérhetem, hogy a legjobb tudásom szerint szolgálom Önöket, a teljes Nemzetközösséget” – mondta.

III. Károly király

III. Károly király és Jeremy Hunt politikus. (fotó: Profimedia)

A hercegné várhatóan csak húsvét után térhet vissza hivatalos feladataihoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top