nlc.hu
Sztárok

Magyarok az Oscar-gálán

Varázslatosan festettek a magyarok az Oscar-gálán

Sugárzott róluk a finom elegancia.

Tegnap este ismét büszkén dobbanhatott a magyar szív, amikor a 2024-es Oscar-gálán a Magyarországon forgatott Szegény párák mindkét kategóriában jelölt volt, és mindkettőben sikert is aratott. Mihalek Zsuzsa volt az egyik aranyszobrocska nyertese, aki a film berendezője volt. 

Oscar-gála 2024

Fotó: Getty Images

Ugyan Zsuzsa nem tudott jelen lenni, de James Price átvette a díjat a nevében, majd a színpadon mondta el, mennyire hiányolja Zsuzsát, de természetesen a szobrot elhozza majd neki. Nem Zsuzsa közreműködése volt az egyetlen, a többi magyar pedig szó szerint ragyogott a vörös szőnyegen, amiről Liptai Claudia és megosztott egy megható fotót. 

Tegnap este rápihentünk az Oscar díjra. Megérte. A magyar filmes világ ismét gazdagabb egy arany szobrocskával Mihalek Zsuzsa berendező által. A Szegény Párák című most már 4 Oscar díjas film Magyarországon forgott és a munka oroszlánrészét az egyik legjobb barátnőm Antal Ilona cége a Pioneer jegyzi. Icáék végigélhették a gyerekkori álmom: a vörös szőnyeg, a gála, sikitva örülni a díjaknak és a semmihez sem fogható after party! Szívből gratulálok a legjobb film kiszolgáló cégnek

 – olvasható Claudia Instagram-bejegyzésében. A fotót pedig tovább osztotta Kemény Ildikó is, ahova számos gratuláció érkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top