nlc.hu
Sztárok

Hanga Brigi és Dániel Gergő minden gyereken segítenének

A Farm egykori versenyzői, Hanga Brigi és Dániel Gergő nevelőszülők lettek

Mindennap rengeteg csodában van részük.

Hanga Brigi és Dániel Gergő nyolc évvel ezelőtt tűntek fel az RTL realityjében. Bár a nézők nem jósoltak semmi jót a pár számára, ők mégis együtt maradtak. Brigi három nagyfia mellé született még két közös gyermekük, és mindig van náluk egy-két átmenetileg befogadott kicsi is. A pár mindkét tagjának van tapasztalata a gyerekekkel: Gergő évekig dolgozott gyermekotthonban, Brigi pedig óvodapedagógus, emellett elvégezték a nevelőszülői képzést is. Mint mondják, a kicsik rengeteg szeretetet adnak, ami szavakban ki sem fejezhető.

„19 voltam, amikor megszületett a ma már 24 éves nagyfiam, azóta engem állandóan babák vesznek körül. Megszoktam, hogy soha nem alszom végig az éjszakát és nem lehetek beteg, így nem élem meg nehézségként, hogy szinte sosem dőlök hátra. Nekem ez a bolondokháza a komfort­zónám. Szerencsére Gergő is imádja a gyerekeket, de azt hiszem, akkor, amikor egy átmenetileg befogadott kicsit végül örökbe adunk, ő szenved jobban”nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Brigi. Gergő hozzátette, hogy bár korábban sokán mondták neki, hogy érzelmileg ne kerüljön közel a gyerekekhez, ám ő sosem tudta megfogadni ezt a tanácsot. 

 

Hanga Brigi és Dániel Gergő

Hanga Brigi és Dániel Gergő (Fotó: RTL)

„Én ezt sosem tudtam megoldani. Így hát, amikor Brigi megjelenik az ajtóban egy újabb kicsivel, hamar a szívembe zárom, aztán meg összetörök lelkileg, ha el kell engedni. Mi, nevelőszülők egyfajta hidat képezünk az állami gyermekvédelmi rendszer és az örökbe fogadó család között, annak minden szépségével és nehézségével együtt” – magyarázta a férfi. Brigi és Gergő most éppen hat gyereket nevel, de karácsonykor még nyolc volt nekik. Gergő azt állítja, a párja előtt sosem kötött semmilyen kompromisszumot. 

„Onnan tudtam, hogy Brigivel minden más lesz, hogy igényem volt a problémákat megbeszélni, mellette maradni akkor is, amikor nagyon nehéz, és együtt fejlődni, egyre jobbá tenni a közös életet. Amikor pedig nyilvánvalóvá vált, hogy nevelőszülők is együtt leszünk, úgy döntöttünk, Brigi fiai mellé először egy kislányt hozunk ki. Ahogy ő megérkezett, megfogant a közös lányunk, Rozi. A gyerekeink egyébként nagyon jól megvannak az átmeneti tesókkal, és akit végül örökbe adunk, azt sokáig emlegetik.”

Íme a szerelmesekkel egy korábban készült interjú, még a kapcsolatuk hajnaláról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top