nlc.hu
Sztárok

Gyebnár Csekka anya szeretne lenni

Gyebnár Csekka nem adja fel a reményt, hogy saját gyermeke legyen

A színésznő szerint párja „abszolút apatípus”.

Gyebnár Csekka és párja, István tizennégy éve vannak együtt. Pajzsmirigyproblémái miatt 14 éven át hiába küzdött, nem született gyermeke a színésznőnek. A pár mindkét tagja idén lesz ötvenéves, és úgy érzik, hogy együtt öregszenek meg. Elhatározták, hogy nem házasodnak össze, gyereket viszont szeretnének. A sztár részletekről a Hot! Magazinnak beszélt.

„Úgy érzem, az, hogy nem házasodtunk össze, ad egy plusz fűszert a kapcsolatunknak. Emellett azt gondolom, hogy ha szeretem ezt az embert, márpedig annyira, hogy életem végéig szeretni fogom, akkor az elég. Ő az első férfi, akinél azt éreztem, hogy neki szeretnék gyermeket szülni” – idézi Gyebnár Csekkát a Bors. A színésznő szerint párja nagyon jól bánik a kicsikkel, mindig türelemmel és szeretettel áll hozzájuk. Bár sokat küzdöttek azért, hogy gyerekük szülessen, eddig egészségi problémája miatt nem jött össze.

Gyebnár Csekka

Gyebnár Csekka (Fotó: Trenka Attila)

„Úgy érezzük, hogy amíg van remény, hogy saját gyerekünk legyen, addig nem szeretnénk örökbe fogadni. Bízunk abban, hogy velünk is történhet ilyen csoda. Ennyi idősen is bevállalnánk a gyereket. Lehet, hogy ez volt a próbatételünk, és mivel sikerült kiállnunk, remélem, hogy megajándékoz minket az élet egy kisbabával” – nyilatkozta a sztár a magazinnak. A színésznő nem titkolja azt sem, hogy a gyermekvállalás szempontjából már nem fiatal, ennek ellenére hisz abban, hogy párjával még megélhetik azt, amire hosszú évek óta várnak, hiszen csodák mindig léteznek, és a pajzsmirigye is működik már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top