nlc.hu
Sztárok

Gyebnár Csekka harca az anyaságért

Gyebnár Csekka 14 éve küzd azért, hogy édesanya lehessen: „Nem mondtam le az anyaságról!”

Mostanáig a pajzsmirigy-problémái nehezítették, hogy összejöjjön a baba.

Injekciók, gyógyszerek és orvosok hada sem tudott segíteni Gyebnár Csekkának abban, hogy összejöjjön a baba. Az Ázsia Expresszben is bizonyító, 49 éves színésznő – aki több mint 10 éven át pajzsmirigy-problémákkal küzdött – azonban nem adta fel a reményt. Elmondása szerint most már jól van, a pajzsmirigye is már normálisan működik, és a vérképe is rendben van. Ezek a pozitív eredmények pedig utat nyithatnak egy olyan álomnak, ami 14 év alatt sem tudott valóra válni.

Gyebnár Csekka,

Küzd az anyaságért Gyebnár Csekka – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A holisztikus szemléletmódnak köszönhetően nemcsak Csekka vérképe javult, hanem a közérzete is. Megszabadult a hormonproblémák miatt lerakódott pluszkilóktól is, ezzel pedig újra esélye nyílt a gyermekvállalásra. “Ezért nem fogadtam én el azt sem, amikor azt mondták, hogy egy nem működő pajzsmirigyet már nem lehet felébreszteni. És igent, működött! Én ezzel kapcsolatban is azt gondolom, hogy mindenképpen küzdeni kell, és meg kell találni a megoldást, mert egyik szervezet sem egyforma” – vallotta be a Tények Plusznak adott interjúban.

A színésznő nem titkolja azt sem, hogy a gyermekvállalás szempontjából már nem fiatal, ennek ellenére hisz abban, hogy párjával még megélhetik azt, mire hosszú évek óta várnak, hiszen csodák mindig léteznek, a pajzsmirigye is működik már.

Természetesen ilyenkor megfordul az ember agyában, hátha még rámosolyog a szerencse vagy onnan föntről egy kisbaba. Persze nagyon sokan azt mondják, hogy egy bizonyos kor után már nem szabad. Én az elmúlt időszakban eldöntöttem, hogy nincs idő. És számomra nincs is nagyon idő, a pillanat van. És azok az emberek, akik így élnek, azt látom, nem is úgy öregszenek, mint mások” – mondta el Gyebnár Csekka.

A szerelmespár az elmúlt évek alatt az örökbefogadást is fontolgatta, de a színésznő elárulta, hogy addig, ameddig minimális esélyük van arra, hogy saját gyermekük legyen, nem adják fel a reményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top