nlc.hu
Sztárok

Gyebnár Csekka: bátorságot adott az Ázsia Expressz

Gyebnár Csekkának magabiztosságot, bátorságot adott az Ázsia Expressz

Gyebnár Csekka azért vállalta el a játékot, hogy a saját határait feszegethesse a műsorban, ami segített neki abban is, hogy kiszakadjon a mindennapi mókuskerékből.

Gyebnár Csekka elsősorban azért örült annak, hogy felkérték őt az Ázsia Expressz egyik játékosának, mert szerette volna legyőzni a félelmeit és a fóbiáit. Utóbbiból sajnos túl sok volt neki, félt például a magasságtól, és még attól is, ha a feje víz alá került – derült ki a TV2 Mokkájában folytatott beszélgetésből.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem ebbe a játékba. Tudtam, hogy elsősorban nem másokkal fogok versenyezni, hanem önmagammal.

Az ázsiai utazás azt is megmutatta neki, mennyire fontos lenne fejlesztenie az angol nyelvtudását, így erre is ráállt. A műsor bátorságot és magabiztosságot adott neki, és annak is örül, hogy a nézők itt nemcsak egy szerepben látják, hanem megismerhetik a valós énjét is, hiszen ilyen extrém helyzetekben, amiket az Ázsia Expressz kínál, nem lehet színészkedni.

Gyebnár Csekka

Gyebnár Csekka a Mokkában (fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top