nlc.hu
Sztárok

Malek Andrea a jövőjéről beszélt

Malek Andrea visszavágyik a színészethez: „Erősebb lettem”

Elárulta, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Üstökösként robbant be a zenei életbe 1966-ban, az első Táncdalfesztiválon Toldy Mária, aki fiatalon, óriási hangjával tarolt a versenyen. Malek Miklós és Malek Andrea édesanyja a mai napig képzi a jövő tehetségeit. A ma 56 éves Malek Andrea örökölte Mária tehetségét, ám egy ideje nem nyilatkozott sem a magánéletéről, sem a munkásságáról. A Nők Lapjával most kivételt tett. Az elmúlt évek változásairól így beszélt:

„Erősebb lettem. Megnőtt a bizalmam, a stabilitásom, és békesség van bennem. Isten megváltoztatott… Az egészséges, hogy ennyi idős korára az embernek az egója összetörik” – mesélte a lapnak a híresség, aki a hitéről is megosztott néhány gondolatot:

„Nem akarok megtéríteni senkit. Annak viszont örülök, ha bárki tanul a példámból. Én csak a saját megtett utamról tudok beszélni, arról, hogy sose felejtem el, kitől kaptam az életet, a tehetséget. Mindent Istennek és a szüleimnek köszönhetek” – hangsúlyozta a színésznő. 2016-ban létrehozta a Malek Andi Soulistic együttest Jáger Bandival, a zenekarral pedig most újabb terveik vannak.

„Basszusgitár helyett lett egy bőgősünk, Orbán György, Jáger Bandi ül a zongoránál, Lakatos Pecek András pedig dobol. A repertoár széles, saját dalok, népdalok új köntösben, magyar örökzöldek és nem utolsósorban gospel… Az én tudásom negyvenéves, sőt, kicsit több. Nekem a zenélés olyan, mint az oxigén, nem tudnék élni nélküle. Átszellemülök, megváltozom. A dzsessz éneklése és játszása a legfelső szint. Együtt improvizálni a legnehezebb és legszebb műfaj. Folytonos tanulás az életem, sok stíluson keresztül jutottam ide” – fejtette ki részletesen Andrea. És hogy mit hozhat még a jövő? Lehet, hogy a színésznő újra színpadra áll.

Malek Andrea

Malek Andrea (Fotó: Korponai Tamás)

„Vágyom arra, hogy újra játsszak olyan darabokat, amelyekkel nagyon sok mindent el tudok mondani. Valami drámait, vagy ugyanazt, amit az életben képviselek” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top