nlc.hu
Sztárok

Szarvas József a szülőségről vallott

Szarvas József a szülőségről: „Jobb apa vagyok, mint fiatalon voltam”

Fontosnak tartja, hogy egy apa mintát mutasson a gyermekének.

Szarvas József 9 évvel ezelőtt különleges helyzetben találta magát, ugyanis egyszerre született meg a kislánya és második unokája. A Hot! Magazinnak most őszintén beszélt arról, hogyan élte meg ezt a nem mindennapi dolgot. „Csodálatos ajándék az élettől, a feleségemtől, Zsófitól és a lányomtól, Katinkától, hogy újra megélhetem a gyereknevelés örömeit. Dávid fiam 38 éves, két kislánya van, Julcsi és Dorka. Amikor Dávid született, akkor zajlott a nagy filmes korszakom — Üvegtigris, Zimmer Feri és a többi — és persze, a színház” – nyilatkozta a színész, majd így folytatta: „Azt kell mondanom, hogy most jobb apa vagyok, mint fiatalon voltam, amikor még az egyéni boldogulásom útját kerestem. Nagyon fiatal voltam, sikeres pályakezdő színész, elragadott a gépszíj.”

Szarvas József

Szarvas József (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész elmondása szerint gyermeke születése egy csoda az életében, minden reggel boldogan kel fel, majd örömmel figyeli, ahogy megtérül az a sok odafigyelés és odaadás, amit a kicsinek nyújtanak. 

„Ő minden pillanatban visszatükrözi azt, ahogyan vele bánunk, és mindig látom benne a feleségemet vagy önmagamat. Annak idején tudtuk, hogy valószínűleg Down-szindrómás lesz, de mi akartuk őt. Ő maga az életigenlés” – mesélte a 65 éves József, aki azt is elárulta, hogy kislánya sokat álmodozik arról, hogy ő is színész lesz, mint az apukája. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top