nlc.hu
Sztárok

Nacsa Olivér imádja 18 évvel fiatalabb kedvesét

Elképesztően mutatott a vörös szőnyegen Nacsa Olivér és 18 évvel fiatalabb menyasszonya

A humoristáról csak úgy sütött a boldogság nála 18 évvel fiatalabb Anna mellett, akivel a Most vagy soha! című filmet nézték meg együtt.

Nacsa Olivér menyasszonyával vett részt a Most vagy soha! című film szerda esti díszbemutatóján. A 44 éves humorista nagyszerűen mutatott az eseményen a nála 18 évvel fiatalabb párja mellett, akivel kapcsolatukat még 2022-ben erősítették meg. A csinos hölgy, aki elrabolta a szívét, pedig nem más, mint az M5 műsorvezetője, Tripolszky Anna

Elképesztően boldogok együtt

Nincs is mit csodálkozni azon, hogy ennyire jól mutattak egymás mellett a Petőfi-film díszbemutatóján, Nacsa Olivér ugyanis 2023 nyarán már el is jegyezte kedvesét és ezúttal úgy érzi, megtalálta élete párját. 

A humoristának nem ez lesz az első házassága, elsőként 2011-ben kötötte össze az életét civil kedvesével, Zsuzsával, akivel családalapítást terveztek, ám a kapcsolatuk két évvel később zátonyra futott. 10 hónappal a válása után újra rátalált a szerelem, majd egy évre rá már Pataki Szilviával volt együtt, akivel szintén esküvőt és gyereket tervezett, ám három és fél évvel később, 2017-ben váratlanul az a kapcsolat is véget ért. 

Ám itt még nincs vége: Nacsa a 13 évvel fiatalabb Somossy Barbarával is összekötötte életét, házasságuk azonban csupán másfél évig tartott, amelynek a felbontását egy közösen kiadott közleményben tudatták a nyilvánossággal 2019-ben.

Úgy tűnik azonban, hogy az örökké tartó boldogság most végre tényleg rátalált a humoristára, aki boldogan posztolt is néhány 24 órán át elérhető fotót a közösségi oldalára, ahol menyasszonyával látható az eseményen. 

Nacsa Olivér és Tripolszky Anna (Fotó: Nacsa Olivér Instagram-oldala)

Nacsa Olivér és Tripolszky Anna (Fotó: Nacsa Olivér Instagram-oldala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top