Férje egészsége érdekében nővér szerepet ölt magára Soma Mamagésa

F. B. | 2024. Március 14.
Az előadóművész megelégelte, hogy férje nem veszi be a vitaminjait. Ezért úgy döntött, egy kitalált karakter bőrébe bújik és általa veszi rá a párját arra, hogy tegyen az egészségéért.

Szinte minden élethelyzetre van egy praktikája Spitzer Gyöngyinek, azaz Soma Mamagésának, aki mindig is híres volt pozitív életszemléletéről.

Soma Mamagésa és Peller Mariann

A férjem 66 éves és van jó néhány vitamin, ami ebben a korban indokolt. Ezeket én szépen előkészítem neki egy gyógyszeres dobozba minden napra, de azt vettem észre, hogy bizony van, amikor az előző napi is még ott van benne

 

– mondta az előadóművész, aki saját praktikát vetett be a helyzet megoldására.

„Ha a feleségeként elkezdem cseszegetni, hogy miért nem vette be vagy épp piszkálom, hogy vegye be, az nem tesz jót a mi kapcsolatunknak. Ezért kitaláltam Ulrike nővért, aki viccesen előjön ilyenkor és jelzi ketteskének, hogy tessék bevenni azokat. Ebben van egy kis cinkosság, egy kis játékosság és működik is. Kérdeztem a férjem, hogy lecseréljük-e Ulrikét, de azt mondta, szó sem lehet róla” – árulta el Soma Mamagésa, aki igyekszik minél többet tenni családja egészségéért.

„Rávettem őt a tibeti öt jógára is, amit én 7 évig mindennap csináltam. Most már azért nem csinálom mindennap, mert mást is gyakorlok mellette. Viszont a férjem ennek köszönheti, hogy elhagyta a kávét, pedig függője volt. Emellett gyógyteákat is iszunk, amelyekhez magam szedem a leveket. Mindig is érdekelt ez, több gyógyfüves kurzust is elvégeztem már” – tette hozzá Peller Mariann-nak a Sláger FM Lélekközösség című műsorában Spitzer Gyöngyi. A teljes beszélgetés ide kattintva érhető el.

Exit mobile version