nlc.hu
Sztárok

Soma Mamagésát és férjét egy tünde papnő adta össze

Soma Mamagésát és párját egy tünde papnő adta újra össze az ezüstlakodalmukon

25 évre, 25 köszönetet is mondtak egymásnak Somáék.

Soma Mamagésa és férje, Gyuri 33 éve vannak együtt és most ünnepelték 25. házassági évfordulójukat. Ennek örömére megerősítették az esküjüket, melyet ezúttal is egy tünde papnő tartott meg. 

Soma Mamagésa

Soma Mamagésa a Reggeliben

„Annak idején Csobánkán, a sziklakatlannál volt az égi szertartás, egy tünde papnő barátnőm tartotta. Ha a Gyűrűk urában lennénk, nem kérdés, hogy ő a tündék között lenne, én a mágusok között – magyarázta Soma a Reggeliben, mire Miller Dávid rávágta, hogy ő a törpék között. – Ez a tünde papnő adott össze huszonöt éve, illetve hívta le az égi áldást, meg most is. Készültünk egy szép műsorral, ami azt jelenti, hogy huszonöt gyertyát belevarázsoltunk egy tartóba és huszonöt dolgot köszöntünk meg egymásnak.

Az előadóművész hozzátette, 33 év vele nem egy hullámvasút, hanem egy ciklon, de így is kitartottak egymás mellett kedvesével. Az, hogy tünde segítségével égi áldást kér Soma, nem új, ugyanis nemrég lánya esküvőjén is lehívta az égieket egy zenével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top