nlc.hu
Sztárok
Soma Mamagésa péniszbárt nyitna

Soma Mamagésa péniszbárt nyitna Magyarországon

Nem most pattant ki a fejéből az extrém ötlet.

Soma Mamagésa mindig is arról volt híres, hogy nem az éppen aktuális trendeket követi és nem fél kimondani, ami számára fontos. Extrém személyiségét már megszokhattuk, hiszen pirulás nélkül dobja le a textilt is, ha az valamilyen jó ügyet szolgál. 

Soma Mamagésa

Fotó: Nagy Zoltán

Nem meglepő, hogy ezúttal egy őrült gondolattal állt elő, amit a 24.hu szúrt ki.

Bő 30 éve kezdtem el mondogatni a barátaimnak, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, csinálok egy péniszbárt. Minden, ami csak lehetséges, péniszalakú lesz benne. A kilincsek, a vízcsapok, a tapéta mintája, a villanykapcsolók, stb. De ebből nem lett semmi, úgy látszik, ennyire nem érdekelt a dolog

 – írta közösségi oldalán annak kapcsán, hogy éppen Olaszországban van, ahol egy pontosan ugyan ilyen tematikával rendelkező bárban járt.

Egyébként azt is őszintén vállalja, hogy az ő élete sem volt mindig móka és kacagás. Nem olyan régen arról beszélt a nagyérdeműnek, édesapja nem volt éppen egy minta apa. „Apám szó szerint belém verte a pontosságot és a kötelességet. Csak egy példa, 16 éves voltam, Hajdúnánáson éltünk, az egyik osztálytársamnak szülinapi bulija volt. Elkéredzkedtem apámtól, elengedett, de azt mondta, este 10 órára érjek haza. Hat percet késtem, ezért olyan pofont kaptam, hogy a fal adta a másikat. Utána próbált kiengesztelni, mondta, hogy nem úgy gondolta, és átölelt. Vágytam a szeretetére, szeretett is, csak úgy, a maga módján. A születésemnél út várt, enyhén szólva nem örült, hogy lány lettem. Alapvetően szorongó ember volt, innen jöttek az indulatai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top