nlc.hu
Sztárok

Nővér szerepet ölt magára Soma Mamagésa

Férje egészsége érdekében nővér szerepet ölt magára Soma Mamagésa

Az előadóművész megelégelte, hogy férje nem veszi be a vitaminjait. Ezért úgy döntött, egy kitalált karakter bőrébe bújik és általa veszi rá a párját arra, hogy tegyen az egészségéért.

Szinte minden élethelyzetre van egy praktikája Spitzer Gyöngyinek, azaz Soma Mamagésának, aki mindig is híres volt pozitív életszemléletéről.

Soma Mamagésa és Peller Mariann

Soma Mamagésa és Peller Mariann

A férjem 66 éves és van jó néhány vitamin, ami ebben a korban indokolt. Ezeket én szépen előkészítem neki egy gyógyszeres dobozba minden napra, de azt vettem észre, hogy bizony van, amikor az előző napi is még ott van benne

 

– mondta az előadóművész, aki saját praktikát vetett be a helyzet megoldására.

„Ha a feleségeként elkezdem cseszegetni, hogy miért nem vette be vagy épp piszkálom, hogy vegye be, az nem tesz jót a mi kapcsolatunknak. Ezért kitaláltam Ulrike nővért, aki viccesen előjön ilyenkor és jelzi ketteskének, hogy tessék bevenni azokat. Ebben van egy kis cinkosság, egy kis játékosság és működik is. Kérdeztem a férjem, hogy lecseréljük-e Ulrikét, de azt mondta, szó sem lehet róla” – árulta el Soma Mamagésa, aki igyekszik minél többet tenni családja egészségéért.

„Rávettem őt a tibeti öt jógára is, amit én 7 évig mindennap csináltam. Most már azért nem csinálom mindennap, mert mást is gyakorlok mellette. Viszont a férjem ennek köszönheti, hogy elhagyta a kávét, pedig függője volt. Emellett gyógyteákat is iszunk, amelyekhez magam szedem a leveket. Mindig is érdekelt ez, több gyógyfüves kurzust is elvégeztem már” – tette hozzá Peller Mariann-nak a Sláger FM Lélekközösség című műsorában Spitzer Gyöngyi. A teljes beszélgetés ide kattintva érhető el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top