nlc.hu
Sztárok

Benkő Nóra színházigazgatóként is sikeres

Így él most a TV2 egykori műsorvezetője, Benkő Nóra

Ő volt a kétezres évek egyik legnépszerűbb televíziósa.

Benkő Nóra színész-műsorvezető 2002-ben tűnt fel a TV2-n, a Borsodi Beach, a Lazac és a Club 2 műsorvezetőjeként. Éveken át több műsor háziasszonya is volt. Legutóbb az RTL-en, A mi kis falunk Karolájaként és a Drága örökösök Marosi Gittájaként láthattuk a képernyőn. Mint kiderült, nem véletlen, hogy nem szerepel mindennap a televízióban. „A műsorvezetés már régen nem játszik szerepet az életemben, de ha újra lehetőséget kapnék, csak a kulturális műsorvezetés érdekelne” – mesélte a Blikknek Nóra, akinek 2003-ban születtek meg az iker fiai, Ábel és Marcell. 

Benkő Nóra

Benkő Nóra (Fotó: Birton Szabolcs)

„Megvan a saját életük, teljesen önállóak” – nyilatkozta a színésznő, aki azt is elárulta, hogy Marcell fiát szintén érdekli a színház világa. 

„Sehogy nem befolyásoltam őt. A környezeti hatás, szülői vélemény mindegy, ha belülről nem lenne meg az indíttatás, érezné, hogy ez nem az ő útja. Azt tanácsoltam neki, arra vigyázzon, hogy ne akarjon megfelelni senki másnak, csakis önmagának, és addig csinálja ezt a pályát, ameddig boldogságot ad neki. Mert ha neki örömet szerez, a nézők is boldogok lesznek” – mesélte a sztár, aki nemcsak a színpadon sikeres: öt éve a Városmajori Szabadtéri Színpad és a Kristály Színtér ügyvezető igazgatója. 

Ez is érdekelhet Így néznek ki ma a 90-es évek szívtiprói Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top