nlc.hu
Sztárok

Megszerezte harmadik diplomáját Fásy Zsüliett

Megszerezte harmadik diplomáját Fásy Zsüliett

Zsüliett hála elképesztő kitartásának és motivációjának, ma már három diploma büszke tulajdonosa.

Fásy Ádám nagyon büszke lehet lányára, Zsüliettre, aki nemcsak hatalmas fogyásával bizonyította azt, hogy mennyi kitartás és akaraterő van benne, hanem azzal is, hogy már a harmadik diplomáját vehette át. 

Fásy Zsüliett (Fotó: TV2)

Fásy Zsüliett (Fotó: TV2)

Zsüliett elárulta, hogy bár nem tervezte azt, hogy ennyi diplomája lesz, az élet mégis így hozta számára. Miután 16 éves korában leérettségizett, Amerikába vitte az útja, ahol nem csak a nyelvet tanulta, hanem a gasztronómia tudományába is belekóstolt. Mindezek után 20 éves korában döntötte el, hogy szeretne diplomát is szerezni magának egy felsőoktatási intézményben. Végül olyannyira belejött a dologba, hogy már a harmadik diplomáját is megszerezte, méghozzá andragógia szakon!

Fásy Ádám lánya azonban elárulta, hogy bizony nem volt könnyű számára a tagozat elvégzése, ugyanis rengeteg dologban kellett egyszerre helytállnia. 

Ez most egy intenzívebb időszak volt, illetve ugye én levelező tagozaton tanultam, tehát ugye mellette végig ment a munka is. Most egy kicsit azt érzem, hogy szünetre van szükségem, de nem kizárt, hogy a jövőben még azért megyek tovább, mert tanulnunk kell, tanulni jó dolog.

 

„Ugye élethosszig tanul az ember. Azt pedig mindig egy izgalmas dolognak tartom, amikor rálátást nyer az ember egy szakmára” – árulta el a Mokkában Zsüliett, aki azt is leszögezte, hogy nemcsak halmozni szeretné a diplomákat, hanem egyszer szeretne majd elhelyezkedni is a tanult szakmában.

Nem akármilyen eredménnyel végzett

Sőt, Zsüliett olyannyira komolyan veszi, hogy minél profibb legyen a tanult témakörben, hogy nemcsak elvégezte ˝valahogy˝ az iskolát, hanem jelesre is vizsgázott. 

„Ha már tanulok, akkor azt ˝maxoljam˝ ki, amennyire lehet. El tudok keseredni egy négyestől is… Nekem fontos az, hogy megfeleljek, hogy teljesítsek. Ez bennem van. Én ezt kitűztem, hogy ezt jól akarom csinálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top