nlc.hu
Sztárok

Mikó István az alvási szokásairól

Az előadása közben aludt el Mikó István

Meglepő, de senkinek nem tűnt fel.

Mikó István bárhol és bármikor képes álomra elaludni, ez pedig olykor vicces, máskor kellemetlen szituációkba sodorja – írja a Blikk. Volt, hogy éppen az előadása közben szunyókált el a 73 éves színész. Különös alvási szokásairól Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt.

Mikó István

Mikó István egyszer a díszletben aludt el, de előfordult, hogy zongora alatt is egy rádiófelvételen – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.01.22-i adás)

“Egész életemben igaz volt rám, hogy bárhol el tudtam aludni, ami egyfelől a fáradtságnak is köszönhető, hiszen amikor olyan időszakom van, hogy nagyon sokat dolgozom, akkor ott alszom, ahol csak tudok” – magyarázta Mikó István, aki egyik alkalommal az előadása közben szenderedett el, de ez szerencsére senkinek sem tűnt fel.

Mint mondja, a darab során meghalt a karaktere, ezért el kellett hagynia a színpadot, azonban eltévesztette az irányt, és az egyik díszletelemben kötött ki, ahonnan egészen az előadás végéig nem tudott kijönni, a várakozás közben pedig elaludt. “Az előadás végén szépen mindenki hazament, én pedig tovább aludtam a díszletben. Végül hajnali 4-5 körül ébredtem fel, és a postásnak kellett kiengednie a színházból” – mesélte a színész, aki azt is elárulta, hogy nyitott szemmel is képes aludni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top