nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle nagy bejelentést tett

Meghan Markle visszatért az Instagramra, nagy bejelentést tett

Meghan Markle meglepetésszerűen visszatért az Instagramra, és tett egy bejelentést.

Meghan Markle új életmódmárkát indít American Riviera Orchard néven – írja a The Guardian.

Markle és Harry utoljára 2020-ban posztoltak hivatalos királyi Instagramjukra, a hercegné személyes profilja pedig még hamarabb, az eljegyzésük előtt megszűnt. Pénteken azonban létrehozták a márka Instagram-oldalát, amit már több, mint 300 ezren bekövettek.

Meghan Markle nagy bejelentése

(Fotó: Getty Images)

A márkanév levédetését is megkezdték, az ehhez szükséges dokumentumokból kiderül, hogy szakácskönyvek kiadását, illetve lakberendezési termékek árusítását tervezik.

Az American Riviera Orchard elnevezés egyébként a kaliforniai Santa Barbarára utal, ahol Meghan és Harry a gyerekeikkel élnek – írja a 24.hu.

Meghan Markle nem unatkozik, ugyanis féltestvére, Samantha Markle indított rágalmazási pert ellene, de kedden elutasították a keresetet. Meghan Markle és ügyvédei „indokolatlannak” jellemezték a keresetet, sőt Markle a TMZ-nek azt is elmondta, hogy a most elutasított, „alaptalan és abszurd” keresetet zaklatásnak tartotta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top