nlc.hu
Sztárok

T. Danny pénzügyei

T. Danny: “Mindig elszórtam minden pénzemet”

T.Danny nem tagadja, hogy szereti szórni a pénzt.

T. Dannyt a koronavírus megtanította arra, hogy gondolnia kell a jövőre, vagyis kissé vissza kell venni a tempóból, hogy legalább átvészeljen egy újabb krízist. A fiatal rapper a barátnőjével való szakítás mellett arról is mesélt Hajdú Péternek, hogy a koronavírus alatt 25ezer forint maradt a számláján, annyira elszórta a pénzét – írja a Bors.

T. Danny pénzügyei

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

“Ezért volt rossz a Covid… Szörnyű volt, hogy nem lehetett sehová menni és nem lehetett koncerteket adni. Akkoriban K. Kevin barátommal nagyjából együtt laktunk. Vagyis inkább ő lakott nálam. Ott trógerkedtünk… Felkeltünk egyik nap délután és volt úgy huszonötezer forint a számlámon, mivel mindig elszórtam minden pénzemet. Erre jött a telefon a menedzseremtől, hogy nem lesz több fellépés, mert járvány van” – mondta T. Danny.

A fiatal tehetség azt is bevallotta Hajdú műsorában, hogy nincs könnyű dolga a szerelemben, azóta is többször visszautasították már, hogy híres ember lett. Illetve egész életében eddig csak egyetlen barátnője volt, aki iránt bár még mindig érzi a szerelmet, a kapcsolatnak mégis vége szakadt. Úgy fogalmazott: a szerelem még megvan, a lány már nincs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top