nlc.hu
Sztárok

Még mindig szereti volt párját T. Danny

Szívszorítóan alakult T. Danny kapcsolata: „A szerelem még megvan, a lány már nincs…”

Az énekes szívszorító információkat árult el magánéletéből Hajdú Péternek.

T. Danny, azaz Telegdy Dániel lesz a vendége Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-műsorának, melyben sok más egyéb mellett őszintén vall a szerelmi életéről is. A beszélgetésben meglepő információk hangzanak el a mindig aranyos, kedves és rendkívül tehetséges fiatal sráctól, aki bár könnyűszerrel meg tudja tölteni a Budapest Parkot és óriási sikereket ért el a Dancing with the Stars műsorában is, mégis úgy tűnik, hogy összetört a szíve. 

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Bár már január elején voltak pletykák arról, hogy az énekes szakíthatott barátnőjével, Kecskés Enikővel, sokáig senki sem akarta ezt elhinni, akkora volt köztük a szerelem.

„Nekem eddig még nem volt barátnőm, most vagyok először szerelmes. Egészen egyszerűen úgy érzem, így vagyok teljes és igazán boldog. Nyilván lehet az ember egyedül is boldog, de az nem az igazi…” – nyilatkozta Danny akkoriban.

Nehéz a szerelmi élete

A fiatal tehetség azonban most megvallotta, hogy nincs könnyű dolga a szerelemben, azóta is többször visszautasították már, hogy híres ember lett. Illetve egész életében eddig csak egyetlen barátnője volt, aki iránt bár még mindig érzi a szerelmet, a kapcsolatnak mégis vége szakadt. Úgy fogalmazott: a szerelem még megvan, a lány már nincs.

Általában az embereknek, amikor eljutnak ennyi idős korukra, mint én, ekkora már volt vagy 4-5 kapcsolatuk. Én azt látom a környezetemben, hogy mindenki 16-18 éves korától minden héten valakivel együtt volt. Én sosem kértem ebből, nekem sose volt kapcsolatom. Nekem mindent most kellett megtanulni, aztán lehet, hogy ez kicsit rosszul alakult.

Nagyszülei elvesztéséről is mesél

Ha ez még nem lenne elég szívszorító téma egyetlen beszélgetéshez, a zenész arról is mesél Hajdú Péternek, hogy hogyan érintette őt nagyszülei elvesztése. Elmondása szerint nagyszülei egymást követve, egy hét különbséggel hunytak el. Először a nagypapája, majd a nagymamája. 

„Én sem látogattam őket olyan gyakran sajnos a végén sem, mint kellett volna, mint szerettem volna, úgyhogy ez egy kicsit nehéz…” – mondta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top