nlc.hu
Sztárok

Meztelen fotók Harry hercegről

Szorul a hurok Harry herceg nyaka körül: mégis kikerülhetnek a meztelen fotói?

A szakértő elmondta, mire számíthat a herceg.

Harry herceg sosem titkolta, hogy nem makulátlan a múltja. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, 2012-ben a The Sun magazin címlapján jelentek meg meztelen fotók a hercegről, amik egy átbulizott Las Vegas-i éjszaka után szivárogtak ki. 

Harry herceg

Fotó: Getty Images

A herceg még a könyvében is említés tesz erről a vad éjszakáról, ám arra valószínűleg ő sem számított, hogy ennyi évvel később valaki ebből akar majd hasznot húzni. Carrie Royale egykori sztriptíztáncosnő is ott volt azon az ominózus bulin, nem olyan régen pedig azzal állt elő, több meztelen fotója is van a hercegről, amelyeket nem fél közzétenni. 

Tiszteletből sosem közöltem ezeket a fotókat, de most már nem érdekel. Harry egy rohadt idióta. Kicsit mérges vagyok, amiért eltitkolt pár dolgot a könyvben. Sok mindent kihagyott arról az éjszakáról. Meglepett, hogy mindenki nevére emlékezett, pedig elég illuminált állapotban volt, szóval tudott volna arról a pár dologról beszélni, ami köztünk történt, de ezt teljes mértékben kihagyta. Harry egy őrült volt, aki imádott szórakozni és spontánul viselkedni. Hová veszett mindez belőle? Szerintem Meghan kiszívta belőle minden életörömét, és unalmassá vált, biztosan a neje viseli otthon a nadrágot” – nyilatkozta a hölgy, aki úgy döntött, saját OnlyFans-oldalán osztja majd meg a képeket. A platform tiltotta Carrie profilját, de ez még nem jelenti azt, hogy a képek biztonságban vannak. 

Tom Quinn királyi szakértő a Mirrornak számolt be arról, mire számíthat a herceg, ha esetleg ezek a képek nyilvánosságra kerülnek. 

Harry évek óta aggódik amiatt, hogy visszatér a múltja. Most meg is történt. A 2012-es Las Vegas-i útja során ugyanis olyan képek készülhettek róla, amelyek meztelenül, kínos helyzetben ábrázolhatják. Most két dolgot tehetnek, jogi lépéseket fontolgatnak, vagy fizetnek, hogy megállítsák ezt a folyamatot

 – magyarázta Tom Quinn. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top