nlc.hu
Sztárok
A Házasság első látásra Gergője

A Házasság első látásra Gergője ráunt az egyéjszakás kalandokra, most már a jövendőbelijét keresi

Bízik abban, hogy a műsor végén is együtt marad a neki választott hölggyel.

A Házasság első látásra Gergője ráunt az egyéjszakás kalandokra, most már a jövendőbelijét keresi, ezért is jelentkezett a párkereső műsorban. “Újpalotán élek, üzletkötő és szállító vagyok, hobbim a focizás, emellett a barátaimmal szoktunk egy-két programot kitalálni. (…) Azt gondolom magamról, hogy szerethető, vagány és segítőkész vagyok”árulta el magáról a bemutatkozó videójában a 39 éves férfi. 

A Házasság első látásra Gergője

Már hosszú távra tervez a Házasság első látásra Gergője – Fotó: Sajtószoba

“Ettől a műsortól azt várom, hogy a jövendőbelimmel megtaláljuk a közös hangot és hogy a műsor végén is együtt maradjunk. Meg azt gondolom, hogy ez egy jó kaland” – indokolta, miért is jelentkezett.

Mint mondja, több párkapcsolata is volt, közöttük 3-4 hosszabb. “Voltak csalódásaim, meg is csaltak, nem is csaltak meg, de emellett volt sok picike. Sok egyéjszakás kalandom is volt, mivel sokat dolgoztam az éjszakában. Nyilván ott az ember felcsíp csajokat, őt is felcsípik. (…) Abban nem hiszek, hogy van szerelem első látásra. Abban hiszek, hogy ha megismerem, akkor utána bele tudok szeretni. Amikor szerelmes vagyok, akkor nincsenek határok, akkor mindent megteszek” – mesélte magáról Gergely, aki sok mindenen ment keresztül, időközben pedig az értékrendje is átalakult, immár a belső lett számára a legfontosabb.

“Már nincs ideálom. Azt gondolom, nem feltétlenül a külső számít most már. Lehet, hogy tök jól néz ki a nő, de ha  nem lehet beszélgetni vele, akkor kuka az egész” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top