Sztárpárok, akik megpróbálták megmenteni a házasságukat

D. A. | 2024. Március 18.
Hullámvölgyek minden kapcsolatban akadnak, de a következő hírességek példái mutatják, hogy közös munkával van esély egy boldogabb jövőre.

Egy párkapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, de még így is előfordulhat, hogy a felek eltávolodnak egymástól és szünetet tartanának. Szerencsére itthon és külföldön egyaránt találni példát arra, hogy egy válságba került kapcsolat megmenthető. A következő sztárpárok a szakítás – vagy éppen már a válás – küszöbén álltak, amikor valamilyen csoda folytán mégis sikerült visszatalálniuk egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, kik ők, akkor lapozd végig galériánkat.

Lilu és Árva László

Néhány éve Lilu és Árva László kapcsolatában is megjelentek a fekete fellegek. A pár először a gyermekeik miatt szeretett volna volna békülni, de egy magát megnevezni nem kívánó személy elárulta, hogy képtelenek egymás nélkül élni. (Fotó: Fotocentral/Toroczkay Csaba)

Király Viktor és a felesége, Anita

Király Viktor és a felesége, Anita, 1,5 évig dolgoztak azon, hogy a házasságukat megmentsék. Egy infomártor úgy nyilatkozott a párról, hogy már az ismerőseik sem hitték, hogy sikerül kilábalniuk a helyzetből, mégis megoldották. (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Tápai Szabina évek óta külön élnek, viszont a karácsonyt együtt töltötték, és az is árulkodó, hogy eszükben sincs elválni. Bár konkrétan nem nyilatkoztak a kapcsolati státuszukról, Kucsera a Palikék YouTube műsorában azt mondta: „Nem működött abban az életszakaszunkban köztünk az a kapcsolat, viszont amióta külön vagyunk, nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni, olyan dolgokat, amiket akkor nem tudtunk. Szerintem valahol mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen.” (Fotó: Fotocentral/Nagy Zoltán)

Ben Stiller és Christine Taylor

Ben Stiller és Christine Taylor 2000-ben házasodtak össze, és 17 év házasság után döntöttek úgy, hogy külön folytatják. Végül a koronavírus-járvány hozta őket ismételten össze, ugyanis a pandémáit egy fedél alatt vészelték át, és ez idő alatt rájöttek, hogy fontosak annyira egymásnak, hogy mégis együtt maradjanak. (Fotó: Getty Images/Rob Kim )

Patrick Dempsey és Jilian Fink

Patrick Dempsey és a felesége, Jilian Fink 15 év után döntöttek a válás mellett, ám néhány hónap különélés után belátták, hogyha dolgoznak a problémáikon, lehet közös jövőjük. Ez 2015-ben volt, azóta boldogabbak, mint valaha. (Fotó: Getty Images/JC Olivera)

Pink és Carey Hart

Pink és Carey Hart kapcsolatáról már többször felröppent a hír, hogy válságba került, ennek ellenére az énekesnőnek és férjének mindig sikerült visszatalálniuk egymáshoz. Legutóbb idén januárban derült ki, hogy hullámvölgybe kerültek, de ezt is sikerült megoldaniuk, így idén már a 18. házassági évfordulójukat ünnepelhetik együtt. (Fotó: Getty Images/Kevin Mazur)

Exit mobile version