nlc.hu
Sztárok

Külön ágyban alvó sztárpárok

Ezek a sztárpárok külön ágyban alszanak

Megosztó kérdés, hogy a külön hálószoba tönkreteszi a kapcsolatot, vagy éppen ellenkezőleg, erősíti azt. A következő sztárpárok utóbbi álláspontot képviselik.

Az elmúlt években több, e témában megjelent kutatás is arra a következtetésre jutott, hogy a különalvás nem hogy rontaná, de még jót is tesz a párkapcsolatoknak, házasságoknak.

„Van egy idealizált mítosz, miszerint a szerelmespár egy egységgé olvad össze. Az összeolvadás elképzelése azonban ellentétben áll azzal a ténnyel, hogy a szerelmesek valójában egymástól elkülönülnek és autonómiát élveznek” – írja e témában Aaron Ben-Ze’ev, a világ egyik vezető érzelemkutatója The Arc of Love: How Our Romantic Lives Change over Time című könyvében.

A sztárvilágban is akar néhány olyan pár, aki a különalvásra szavaz.

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick (Fotó: Cindy Ord/Getty Images)

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 2016-ban, több mint 20 együtt töltött év után külön szárnyakat alakíttattak ki az otthonukban, így mindkettejüknek van külön hálószobája is, a gyerekeiknek azonban természetesen bármikor, mindkét szárnyba szabad bejárásuk van.

Melania & Donald Trump

Melania & Donald Trump (Fotó: Ida Mae Astute/Disney General Entertainment Content via Getty Images)

Mary Jordan The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump könyvéből derül ki, hogy a Trump házaspár is külön helyiségben hajtja álomra a fejét. Ennek pedig állítólag ízlésbeli oka van. „Függetlenül attól, hogy melyik ingatlanát látogatja meg, Trump egy külön hálószobában alszik, amelyet ízlése szerint rendeztek be – kedveli a sötétebb színű falakat és szőnyegeket, míg Melania a fehéret és a világos színeket szereti.”

Danielle & Kevin Jonas

Danielle & Kevin Jonas (Fotó: Raymond Hall/GC Images)

Kevin Jonas és felesége, Danielle sem titkolják, hogy külön hálószobában alszanak, már házasságuk kezdete óta. Ennek pedig egészen prózai oka van: a színész-énekes horkol, amitől a neje nem tud rendesen aludni. 

Catherine Martin & Baz Luhrmann

Catherine Martin & Baz Luhrmann (Fotó: Nina Westervelt/Variety via Getty Images)

A világhírű filmrendező, Baz Luhrmann a Daily Mailnek adott 2014-es interjújában beszélt arról, hogy feleségével, a jelmeztervező Catherine Martinnal korábban úgy döntöttek, hogy külön ágyban alszanak. „Régen kitaláltuk, hogy mindkettőnknek kell a hely. Különben a dolgok nehézkessé válnának” – fogalmazott a rendező, aki elárulta azt is, hogy otthonukban nem csupán külön hálószobájuk van, de külön emeletük is. 

Victoria & David Beckham

Victoria & David Beckham (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

David Beckham és Victoria Beckham a US Magazine-nak adott interjújukban megerősítették azt a korábban velük kapcsolatban felröppent híresztelést, miszerint ők sem alszanak egy ágyban. Elmondták, hogy oxfordshire-i kúriájukban valóban mindkettejüknek van saját lakrésze, és ezzel együtt persze külön hálószobája is. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top