nlc.hu
Sztárok

Velük járt Palvin Barbi mielőtt menyasszony lett

Palvin Barbi világsztárokkal randizott, mielőtt menyasszony lett

Eljegyezték Palvin Barbit, a modell pedig még sosem volt ilyen boldog. De kikkel járt mielőtt menthetetlenül beleszeretett Dylan Sprouse-ba?

Palvin Barbi és Dylan Sprouse több, mint öt éve alkotnak egy párt. Dylan rengetegszer volt már Magyarországon, Barbi pedig a srác ikertesójával, Cole Sprouse-zal is simán megtalálta a közös hangot. Annyira látványosan egymásnak vannak teremtve, hogy a rajongók már régóta várták a bejelentést: megtörtént a lánykérés. Áprilisban már felröppentek a pletykák, hogy Dylan eljegyezte a modellt, de akkor még Barbi tagadta a dolgot. Június közepén azonban bejelentették, hogy jegyben járnak – mégpedig a V Magazine extravagáns címlapfotójával.

„Amikor egyesek kiszivárogtatták azt az információt, hogy eljegyeztük egymást, a csapatunk azt mondta, hogy tegyünk ki róla egy bejegyzést, és beszéljünk számos magazinnal. Ez nagyon bosszantott, mert tudtam, hogy felépítették a történetet. Szóval nagyon boldog vagyok, hogy a magunk módján csinálhattuk” – nyilatkozta a modell. Most, hogy Barbi révbe ért, úgy gondoltuk, megnézzük, kikkel volt együtt és kikkel hozták hírbe az egyik leggyönyörűbb magyar nőt, mielőtt megismerte Dylant.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for Tiffany & Co.

Somfai Kristóf

Nagyjából 10 éve szakítottak első komolyabb barátjával (már amiről a nyilvánosság is tudott), az akkor még gimnazista Somfai Kristóffal. Elég durva egyébként, hogy Barbi ekkor csupán 19 éves volt, és még a szakítását sem élhette meg normális tinédzserként: a magyar média azt leste, hogy milyen szomorú dalokat posztol a Facebookra, vagy, hogy mire van állítva a közösségi médiában a kapcsolati státusza. Miközben a nemzetközi sajtó Justin Bieberrel hozta hírbe…

Palvin Barbi és Somfai Kristóf

Fotó: Instagram/@realbarbarapalvin

Justin Bieber

A pletykák akkor keltek szárnyra, amikor a 2012-es Victoria’s Secret divatbemutatón Barbit lefotózták az énekes társaságában. Ekkor kellett nyilvánosságra hoznia a modellnek, hogy amúgy itthon van barátja. Ennek ellenére még jó ideig nem csillapodtak a Justin Bieber-Palvin Barbi spekulációk.

Palvin Barbi és Justin Bieber

Fotó: Profimedia

Leonardo DiCaprio

2013-ban már azt pletykálták, hogy Barbi volt Leo újabb „kiszemelt áldozata” a fiatal barátnők sorában. Ugyan csak egyetlen fotó volt a kiindulási alap, mégis sokaknak meggyőződése, hogy a modell és a színész összejöttek.

Palvin Barbi és Leonardo Dicaprio

Fotó: Instagram/@realbarbarapalvin

Niall Horan

Az biztos, hogy a One Direction egykori énekese és Barbi együtt buliztak 2013 novemberében – sok-sok lesifotó készült róluk. A pletykák szerint Niall és Barbi nemcsak a partin érezték jól magukat, hanem egyenesen három hónapig jártak.

Palvin Barbi és Niall Horan

Fotó: Profimedia

Lewis Hamilton

Barbi elvileg 2016-ban volt együtt Lewis Hamiltonnal, bár soha nem erősítették meg a kapcsolatukról szóló híreszteléseket. Ennek ellenére a lány több versenyén is ott volt a Foma-1-es pilótának, ami pont olyan, mint amit egy támogató barátnő csinálna.

Palvin Barbi és Lewis Hamilton

Fotó: Profimedia

Julian Perretta

Kristóf után és Dylan előtt Barbinak egy hivatalos, komolyabb pasija volt, mégpedig 2017-ben az angol énekes, Julian Perretta. A kapcsolat annyira igazi volt, hogy a közösségi médián is posztoltak egymásról – bár a szakítás is hasonlóan valódi lehetett, mert azóta a románc minden bizonyítékát törölték. Ezután lépett a színre Dylan, aki mellett Barbi 2018-ban találta meg a boldogságot.

Palvin Barbi és Julian Perretta

Fotó: Profimedia

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top