nlc.hu
Sztárok

Pataky Attila régen és most

Így festett Pataky Attila dús hajkoronával és pödört bajusszal

Neked is kopaszon és bőrszerkóban égett bele az emlékezetedbe az Edda frontembere? Hát képzeld, volt idő, amikor neki is borzolta a haját a szél!

Pataky Attilát nehéz dús hajjal, bajusszal és szakállal elképzelni, pedig – igaz, hogy jó pár évtizeddel ezelőtt – volt ilyen is! 

Pataki Pataky Attila az Edda frontembere

3 feleség, 2 gyerek, 1 unoka

A miskolci rocker idén nyáron lesz 73 éves, amiből, ha akarna, elég sokat letagadhatna. A nagy múltra visszatekintő fotók tanúsága szerint hosszú, dús haját viszonylag fiatalon elveszítette, ezért az idő múlásával már-már védjegyévé vált férfias kopaszsága.

Azok a régi motorosok, akik 1973-as megalakulása óta rajonganak az Edda Művekért, talán még emlékeznek arra, hogy festett az énekes büszkén viselt hajkoronájával. A lelkes „eddások” között viszont szép számmal akadnak olyanok is, akik meg sem születtek még akkor, amikor Attila már bőrszerkóban ropta a színpadon, így nekik igazi kuriózum lehet szőrösen látni a kedvencüket. 

Pataky Attila, aki ma már boldog nagypapa, eddigi élete során háromszor házasodott, először gimnáziumi szerelmével állt oltár elé. Tőle született első gyermeke, Gergő, aki minden kétséget kizáróan örökölte apukája zenei tehetségét. Második, rajongójából lett felesége egy újabb kisfiúval ajándékozta meg, ma már ő is felnőtt: Acsa idén ünnepli 21. születésnapját.

A zenész harmadik felesége a nála 23 évvel fiatalabb Nyikovics Orsi, akivel másfél évtizede alkotnak egy párt.

Pataky Pataki Attila régen és most
Megnézem
Összes kép (4)

Nyitókép: Fotocentral – Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top