nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő szőke hajszínre váltott

Döbbenetes átváltozás! Détár Enikő szőke hajszínre váltott

Óriási átalakulást mutatott közösségi oldalán Détár Enikő, a színésznő ugyanis szőke hajjal mutatkozott! Posztjában az okokról is mesélt.

Ikonikus vörös tincsei helyett ezúttal szőke, rövid hajjal látható legújabb fotóján Détár Enikő. A 60 éves színésznőt vörös hajjal szokhatták meg a rajongók, ám most egy színdarab miatt kénytelen volt hajszínt váltani – természetesen csak parókával. 

Détár Enikő

Story Ötcsillag Díjátadó Gála (2016), a budapesti Grand Hotel Royal-ban. (Fotó: Schumy Csaba)

A váltásról így nyilatkozott a színésznő saját közösségi oldalán, ahová egy fotót is kiposztolt a nagy átalakulásról: 

„Van egy darab, ami különösen kedves a szívemnek, mert a csodálatos és számomra példakép Pásztor Erzsi Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas, Érdemes művésszel játszhatok együtt. Mivel a darab remek – GARANTÁLT SÍRVA NEVETÉS – sok estét tölthetek Erzsikével. Ebben a remek előadásban viselek szőke parókát és mivel sok estét megélt már a korábbi szőke frizurám, most egy szép új szőkém lett.” – írta Instagram-posztjához a színésznő. 

Enikő rengeteg dicsérő kommentet is kapott rajongóitól a posztja alá, egyesek a híres hollywoodi színésznőhöz, Jennifer Anistonhoz is hasonlították. 

Az idő múlásáról is megvan a véleménye

Enikő, amikor betöltötte a hatvanadik életévét, az idő múlásáról is elmélkedett egy korábbi interjújában.

 „Az öregedéssel nem sokat foglalkozom. Ami viszont bánt, hogy amikor Egerbe megyünk érettségi találkozóra, évről évre kevesebben vagyunk. Ez jelzi számomra, hogy már nem a B oldal, hanem a C oldal pörög” – nyilatkozta Enikő, aki arról is beszélt, hogy a jövőben több időt szeretne szentelni a szeretteire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top