nlc.hu
Sztárok

Krausz Gáborék nem félnek a veszekedéstől

Krausz Gábor és Mikes Anna nem fél attól, hogy kapcsolatukba belerondít majd az Ázsia Expressz

A sztárséfet és a táncosnőt bár rengetegen megpróbálták eltántorítani a kalandtól, nem tartanak attól, hogy kamerák előtt fognak egymásnak esni.

Hamarosan elstartol az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, amelyet Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna is elvállalt. A TV2 kaland-realityje úgy tudni előbb a Fülöp-szigeteken, majd Tajvanon kap helyet. A korábbi évadok tapasztalatai alapján azonban még a hosszú évek óta együtt lévő párok, házaspárok kapcsolatát sem kíméli a műsor, emiatt többen is próbálták lebeszélni Krauszékat, akik igazán csak december óta élnek párkapcsolatban. 

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna (Fotó: TV2)

Megtörte a csendet a sztárpár

A TV2-nek azonban megszólalt most a sztárpár, Krausz Gábor pedig leszögezte, hogy párjával eddig sem veszekedtek, és nem hiszi, hogy most kezdenék el.

„Amiért elvállaltuk, hogy picikét kiszabaduljunk a mókuskerékből. Amióta a Dancing-nek vége lett, és igazából előtte is végignyomtuk nyár óta munkával ezt az időszakot. Mi ezt nyaralásnak fogjuk fel: együtt vagyunk, jobban megismerjük egymást. Veszekedni eddig se veszekedtünk, miért pont ott? Ez egy jó kaland lesz, ezért vállaltuk el” 

Mindezek mellett kapcsolatukról is elárultak néhány bensőséges információt: 

“A kapcsolatuk eleve egy különleges helyzetben kezdődött, hiszen Gábor még gyászolta a házasságát, Anna is viszonylag frissen volt túl egy szakításon. Ráadásul a műsorra, az újabb és újabb élő adásra való készülődés, a fizikai megterhelés és a kiemelt érdeklődés irántuk sem mindennapi dolog volt. […] Nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy az Ázsiával kockáztassák a kapcsolatukat” – nyilatkozta a táncosnő a kameráknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top