Így élnek most a Megasztár egykori zsűritagjai

nlc | 2024. Március 21.
Újraindul a Megasztár, tűkön ülve várjuk, kik lesznek a zsűritagok, és milyen tehetségeket fognak felfedezni. De addig is felidéztük a műsor korábbi ítészeit.
Megasztár

Tizenkét évvel ezelőtt ért véget a Megasztár, ami a mai magyar sztárvilág legmeghatározóbb tagjait termelte ki Király Viktortól Tóth Gabin át Puskás Petiig. Február végén pedig bejelentették, hogy a legendás tehetségkutató visszatér a képernyőkre – ezúttal ráadásul 40 millió forintos giganyereménnyel. Ezenkívül a győztes lehetőséget kap arra, hogy egy világhírű Los Angeles-i stúdióban vegyék fel egy dalát, és egy videóklipet is forgatnak hozzá. 

Hogy kik fogják az új szériában keresni a tehetségeket, még nem tudni (alig várjuk a hivatalos bejelentéseket!). De addig is felidéztük, hogy kik ültek korábban a Megasztár zsűrijének székeiben. 

mester tamás nlc

Mester Tamás az utolsó három évadra érkezett, manapság ugyan még fellép, de inkább már a spiritualitás felé fordult. (Fotók: Schumy Csaba, Olajos Piroska/Fotocentral)

bereczki zoltán nlc

Bereczki Zoltán csak az utolsó, hatodik évadra ült be az ítészszékbe 2012-ben, de azóta már gyakorlott zsűri: mostanában a Dancing with the Starsban értékel. (Fotók: TV2)

falusi mariann nlc

Falusi Mariann szintén az utolsó évadra ugrott be a Megasztár zsűrijének. Továbbra is színészkedik és énekel, legutóbb például a Játékszín Menopauza című darabjának 300. előadását ünnepelték. (Fotók: TV2, Trenka Attila/Fotocentral)

bochkor gábor nlc

A hatodik évad negyedik zsűritagja Bochkor Gábor volt, aki azóta visszatért inkább a műsorvezetéshez a tévében és a rádióban egyaránt. (Fotó: TV2, Nagy Zoltán/Fotocentral)

presser gábor nlc

Presser Gábor az eredeti négyes tagja volt a Megasztár zsűrijében három évadon át 2003 és 2006 között, majd egyetlen szezonra (az ötödikre, 2010-ben) visszatért még egyszer a műsorba. Legutóbb a Vígszínház Pinokkió című darabján fotózták le, melynek ő írta a zenéjét és dalszövegét. (Fotók: TV2, Vörös Szilárd/Fotocentral)

friderikusz sándor nlc

Friderikusz Sándor 2008-2010-ig, a negyedik, illetve ötödik évadokban mondta el a véleményét a versenyzőkről. Nem zsűrizett azóta, legutóbbi műsora az Életünk története volt az RTL-nél 2020 és 2021 között. (Fotók: TV2, RTL Klub)

eszenyi enikő nlc

Eszenyi Enikő Friderikuszhoz hasonló karriert futott be a Megasztárnál, egyidőben érkeztek és ugyanakkor távoztak a műsorból. 2020-as botrányát követően versenyzőként tért vissza a Dancing with the Starsba tavaly. (Fotók: TV2)

fenyő miklós nlc

Fenyő Miklós 2008-ban, a Megasztár negyedik évadában zsűrizett. Jelenleg a Hungária reunion-koncertre készül, amit idén nyáron láthatnak a rajongók. (Fotók: Schumy Csaba, Olajos Piroska/Fotocentral)

bakács tibor nlc

Bakács Tibor szintén az eredeti zsűritagok egyike volt, mégpedig az első három évadban 2003 és 2006 között. 2011-ben bolti lopáson érték, 2016-ban volt utoljára műsora, mégpedig a Tilos rádióban. Idén márciusban bejelentette – majd egy héttel később vissza is vonta –, hogy éhségsztrájkba kezd, miután egy BKV-s bliccelés miatt már több mint egymillió forintot kellett volna kifizetnie. (Fotók: Ványi Ákos, Nagy Zoltán/Fotocentral)

pély barna nlc

Pély Barna is az első három évad négyesfogatának tagja volt. Legutóbb a tavalyi Hal a tortán adásaiban láthattuk. (Fotók: Rákosi Péter/Fotocentral, TV2)

soma mamagésa nlc

Soma Mamagésa is ott volt a Megasztár indulásánál 2003-ban, és szintén 2006-ig maradt a zsűriszékben. Soma manapság női önismereti csoportokat vezet. (Fotók: Ványi Ákos, Simon Gábor/Fotocentral)

pierrot nlc

Pierrot az első két szezonban zsűrizett, majd 2015-ben és 2016-ban újra beült az ítészszékbe – ezúttal A Dal című műsorban. Ma már pedig elsősorban társasjátékfejlesztéssel foglalkozik, ami a ’90-es évek óta a szenvedélye. (Fotók:

novák péter nlc

Novák Péter Pierrot-t váltotta a Megasztár harmadik évadában, és egyedül ebben, a 2006-os szezonban zsűrizett. Megkérdezték az új szezonról, és arról, visszatérne-e zsűriként, de mivel szerinte ma már inkább az ítészeken és nem a versenyzőkön van a hangsúly, ezért nem tartja valószínűnek. (Fotók: Rákosi Péter, Korponai Tamás/Fotocentral)

Exit mobile version