nlc.hu
Sztárok

Pély Barna akkor és most

Felismered, melyik magyar sztár van a képen?

Odáig voltak érte a nők, a popkarrierje szárnyalt, egy ideig azonban picit távolabb lépett a reflektorfényből. Tavaly azonban visszatért – kitalálod, ki ő?

Hoztunk neked a mai napra egy találós kérdést: a 2000-es évek egyik legismertebb magyar énekese volt, zsűritag egy tehetségkutatóban, ahol egy versenyzővel össze is jött. Ki ő? Nem elég az információ? Mielőtt segítenénk, hoztunk egy képet, ami talán közelebb visz a megoldáshoz:

Pély Barna akkor és most

Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral

Így sem ismerős? Akkor annyit még elárulhatunk, hogy a Megasztárban bírálta a versenyzőket, a szerelme pedig egészen 2018-as válásukig Galambos Dorina volt. A United együttes frontembere, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint például a Hófehér Jaguár. 2020-ban láthattad nagyobb műsorban, akkor a Sztárban sztárban versenyzett. Most már megvan, igaz? Ő bizony nem más, mint Pély Barna! A fenti fotó 2022-ben készült a Minden Gyermek Egyenlő Alapítvány Gálaesten. Nézd meg az alábbi galériában, hogyan változott az énekes az évek során!

Pély Barna
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top